Lorem ipsu sut

„Veled minden lépésnél”

Ki lakik a pocakban?

Nyerj kismama fotózást az Elevit támogatásával új fotó- és videófeltöltő játékunkkal!

Tovább a játékra

Terhesvitamin-körkép

A patikákban, drogériákban sokféle terhesvitaminnal találkozhat a kismama és ezek mind különböznek egymástól valamiben. Tekintsük most át részletesen ezeket a vitaminokat!

Elolvasom

Babatervezés rovat

Az óriásbaba-mítosz: mi az igazság?

Vajon mennyi alapja van annak a közismert feltevésnek, hogy a terhesvitaminok szedése összefüggésbe hozható az átlagosnál nagyobb születési súllyal? A kutatási eredmények egyértelmű választ adnak a kérdésre.

Elolvasom

Babaprojekt életmódtippek

Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat arról, mi minden segítheti vagy épp hátráltathatja a sikeres teherbe esést.

Elolvasom

Ezekre a vitaminokra figyelj, ha teherbe szeretnél esni

Tervezett terhességnél a nők nagy része ma már kellő egészségtudatossággal, életmódjának megváltoztatásával vág bele a babaprojektbe. Tudja, hogy mindezek kulcsfontosságúak lehetnek a sikerhez.

Elolvasom

Készülj táplálkozással a teherbeesésre!

Amikor babát tervezel, jó, ha már a fogantatás előtt odafigyelsz a kiegyensúlyozott étrendre, így biztos lehetsz benne, hogy a pici a legelső naptól megkapja az egészséges fejlődéséhez szükséges tápanyagokat.

Elolvasom

Peteérés: tünetek, időpont és egyéb tudnivalók

Mi az a peteérés, hogyan zajlik, egy átlagos ciklusban mikor esedékes, mennyi ideig tart és milyen tünetekkel jár? Összeszedtük a legfontosabb információkat egy szakorvos segítségével.

Elolvasom

Így növelheted a teherbeesés esélyét

Nemcsak a fogantatás után kell figyelni a test szükségleteire, ideális esetben a szervezet felkészítése már a megtermékenyítés előtt elkezdődik. De vajon mit tehetnek a párok azért, hogy növeljék a teherbeesés esélyét?

Elolvasom

A fejlődési rendellenességek egyharmada megelőzhető

Ugye te is azt szeretnéd, hogy gyermeked épen, egészségesen érkezzen meg hozzátok? Nem is hinnéd, milyen sokat tehetsz ezért!

Elolvasom

Terhesség rovat

Jelek, amelyek vitamin- vagy ásványianyag-hiányra utalnak

Biztosan megkapja a szervezeted mindazt az ásványi anyagot és vitamint, amire mindkettőtöknek szüksége van? Jelek és tünetek, amelyekre érdemes odafigyelni.

Elolvasom

Vitaminokkal is harcolhatsz a terhességi tünetek ellen

Hányinger, fáradtság, hangulatingadozások - csak néhány azok közül a kellemetlen tünetek közül, amelyet terhességed során tapasztalhatsz. Hívd segítségül a vitaminokat!

Elolvasom