babaszoba.hu


helyezés:
Kenézy Kórház Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Kft.

Kenézy Kórház Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Kft.

4043 Debrecen, Bartók Béla út 2-26.

52/ 511-777

www.kenezykorhaz.hu

Nem bababarát kórház

Térkép

 • Éves születésszám 2010-ben: 2093
 • Császármetszések aránya: 27.28%
 • Genetikai vizsgálat:

Szülés

 • Választható szülésznő: nem
 • Dúla bemehet:
 • Egyágyas szülőszoba: 2
 • Apa bent lehet császármetszésnél:
 • Szülési testhelyzet választható: igen
 • Szülés után azonnal megkaphatom a babát: igen

Vajúdáskönnyítő eszközök

 • nincs segédeszköz

Gyermekágyas osztály

 • Családi szoba: nincs
 • Újszülött intenzív osztály: nincs
 • Baba-mama közös elhelyezés (rooming-in):
 • Látogatók fogadása: folyosón
 • Az újszülött bemutatása: üvegfalon / ablakon keresztül
 • Ha pótlást kap a baba, miből?: pohárból

Eredmények kategória szerint

Szülőszobai ellátás

helyezés:

Gyermekágyi és újszülöttellátás

helyezés:

Felszereltség és környezet

helyezés:

Mondd el a fórumban!

Téma:

Utolsó hozzászólás

2014.05.31. 07:46Nagyné Tatár SzilviaVálaszolok

Sziasztok!Kíváncsiságból olvastam bele a topicba ,mert én 2002.-ben szültem a Kenézyben a lányomat és egy rémálom volt...ugy látom azóta fordult a világ és jó irányba ,örülök neki .Én még ugy szültem mint a vad szocializmusban .három szülőágy egy helyen ,jó esetben egy függönyt elhuztak amikor már akció volt,nem lehetett leszállni az ágyról vajúdás alatt,sem a szülés után 2 óráig!Szerintem ti ezt már el sem tudjátok képzelni,olyan mintha nagyanyám mesélne a háborúról....6-an egy kórteremben ,szigórúan 3 óránkénti szoptatás az is 30 perc és ha nem szopott a baba akkor szószerint kitépték a kezedből és elvitték...Én éjszakákat sírtam mert hallottam hogy sírnak a babák egész éjszaka az éhségtől, de csak reggel 6-kor hozták őket egy zsúrkocsin ,sorban szorosan egymás mellé préselve.Nekem trauma volt ez és bár tápszerrel engedtek haza ,otthon megnyugodtam és majdnem két évig szoptattam a lányom.A kisfiamat pesten a Bajcsyba szültem és azóta látom mi a különbség, problémamentes és szép emlék maradt meg bennem ....Szóval örülök hogy a számomra borzasztó élményeket már nem kell senkinek átélni és baba-mama barát lett ez a kórház is!Üdv: Szilvi

Ugrás a témába

Az Év Szülészete szavazás 2013. augusztus 18-ig tart. A szavazáson minden állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő szülészet részt vesz. Három kategóriában kell értékelni az egyes szülészeteket. Az egyes a legrosszabb, az ötös a legjobb értékelés. Érvényes szavazatot csak az adhat le, aki mindhárom kategóriában értékeli az adott szülészetet. Szavazatot megerősíteni csak regisztrált babaszoba.hu felhasználók tudnak. Egy regisztrációval egy szülészetre egyszer lehet szavazni. Egy regisztrációval legfeljebb öt szülészetre lehet szavazni. A szavazás hitelessége miatt csak azokat a szavazatokat vesszük figyelembe, amelyeket olyan Facebook-regisztrációval erősítettek meg, amelyek tulajdonosainak van legalább egy, 30 napnál régebbi bejegyzésük, like-juk vagy feltöltött fotójuk. A Facebook fiókokat egy "Babaszoba" Facebook alkalmazás segítségével ellenőrizzük, ezért a szavazat megerősítését csak abban az esetben tudjuk elvégezni, ha engedélyezik az alkalmazásnak, hogy hozzáférjen a fiók alapadataihoz (név, felhasználó név, Facebookon használt e-mail cím, Facebook azonosítószám, ismerősök) továbbá az alábbi kiegészítő adatokhoz: adatlap, nyilvános fotók és videók, üzenőfali bejegyzések. A kiegészítő adatokhoz való hozzáférésre csak a szavazat megerősítése érdekében van szükség; ezeket az adatokat nem tároljuk és más szolgáltatásunkban nem használjuk fel. A szavazásról az engedélyezett alkalmazás automatikusan üzenetet küld a szavazó Facebook idővonalára.

Ugrás a lap tetejére

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s
Médiatár főoldal
videó

Kismama: mikor kell genetikai vizsgálatot végeztetni?

Kismama: mikor kell genetikai vizsgálatot végeztetni?

A babaszoba.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
Copyright © 2002 - 2020 Central Médiacsoport Zrt. - Minden jog fenntartva