Terhesség hétről hétre

Hihetetlen de igaz! Kedves Szülők kérlek vegyétek komolyan!

Kedves Anyukák, Apukák! Sokakat megosztó témában fogok ide írni, arról, hogyan kapcsolódik ez a mindennapi életünkhöz, főleg kisgyermekesként, hogy keserítheti meg ilyesmi a mindennapjainkat és mi lehet a megoldás. Ez pedig nem más mint az a dimenzió amit mi ugyan nem, de az apróságok igen is érzékelnek és látnak: az asztrális sík, a szellemvilág.

Küzdünk ameddig tudunk

2016.10.24. 19:39
Ismét a tisztánlátó segítségét kértem, elmentem hozzá. Látta hogy még itt van ugyan gyengébben éreznide itt van, mert nem akart elmenni. Kiválasztotta a családunkat.
Megpróbáltuk vele is elengedni de nem ment, minden hiába! Most várunk és küzdünk minden nap minden éjjel, a végkimerültség szélén!
Most találtunk még valakit aki segíthet. Holnapra várjuk. Várjuk a csodát.
Úgyhogy kedves anyukák, apukám! Ha ilyet tapasztaltok gyermekeiteken, netán aki már tud beszélni olyanokat mond hogy lát valakit, higyjetek neki!
Ha ti nem is érzitek ők látják, érzik!
Nem, nem vagytok bolondok! Higyjétek el!
Rengeteg energiát vonnak el az embertől, a gyerekektől meg mégtöbbet.
Ha valaki ezt tapasztalta, de úgy érzi egyedül van vele, tudja hogy nincs egyedül!
Ez egy kirívó eset ami a miénk. Általában tud segíteni a táltos, tisztánlátó stb...
Bátran vegyétek igénybe és tartsatok össze, csak úgy lehet!
tovább(1 hozzászólás eddig)
Címkék:
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(0 értékelés eddig)

Reménytelen

2016.10.24. 19:10
A helyzet reménytelennek tűnt. Édesanyámnál töltöttünk pár napot, hogy addig legalább a férjem tudjon aludni. Ez alatt a pár nap alatt segítségért kapálóztam: hívtam a tisztánlátót, hívtam jóst, boszorkányt. Mindegy volt csak segítsen valaki. Mindenki mondott valamit hogy mit tehetek. Megpróbáltunk mindent de egyik sem vált be. Kaptam volna időpontot 2 hét múlvára egy állítólagos profihoz, könyörögtem neki, hogy segítsen, készen álltam volna csúszni mászni is csak ne szenvedjen a gyerekem...Majd hazautaztunk és folytatódott a küzdelem. A kislányom már csak az utcán sétálva tudott aludni, mindegy volt hogy nappal vagy éjszaka...a cél, bogy tudjon pihenni így menni kellett, örökké, bent játék evés és tűz el itthonról. Zaklatott minket már nappal is, furcsa hangokat hallatott amit már én sem tudtam elviselni, a kislányom sírt így nem volt más választás mint menni menni mindig valahova, akárhova, sehova, bárhova céllal, céltalanul...mindegy csak ne otthon. Végül édesanyám utazott fel hozzánk segíteni és csak telt az idő, és küzdöttünk minden nap. Végül egy éjszaka a férjem talált valakit aki segíthet, egy táltost. Tudom minden amit itt leírok sokaknak ismeretlenül hangzik, humbuknak tűnik, amíg én sem ismertem ezeket a dolgokat addig nekem is az volt, nem is érdekelt de itt nem volt más választás, bele kellett menni, tanulni róla utána olvasni, ismereteket szerezni, ki mit csinál miért csinál. Tehát eljött a táltos még aznap amikor felhívtam!!! Nagy dolog! Nagyon rendes volt, mert eddig mindenki heteket váratott bármivel is. Eljött és vártuk a csodát.
Bemérte a lakást egy pálcával, ami az ingához hasonló. Megállapította , hogy van 5 db szellem a lakasban. Ebből egy nagyon erős, vibráló, azt éreztük az nem hagyott minket békén. Egy szertartás keretében elengedtük őket. És vártuk a csodát.Egy pár napig magy nyugalom volt, a baba is nyugodt volt így anyukám is hazautazhatott.
Már ez önmagában elég lett volna, egyáltalán mindannyiunknak feldolgozni stb...
Továbbra is recsegteg a szekrények de nem jött a hidegrázás, nem halottunk hangokat, kezdtünk megnyugodni. A baba aludt éjjel és ez volt a lényeg.
Eltelt egy hét...megszoktam lassan egyedül itthon lenni a csöppséggel megint. És amikor az ember már nem is gondolná...a hang ismét megszólalt.
Végigfutott rajtam a hideg, a felismerés nincs vége!!!
Hívtam a táltost, megint kijött, megint megcsinálta, habár ő úgy érezte nem lehet már itt. Én mélyen tudtam belül: De...
Ismét pár nap nyugalom...
tovább(0 hozzászólás eddig)
Címkék:
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(0 értékelés eddig)

Elindult valami bennem

2016.10.24. 15:59
Elkezdtem ezoterikus honlapokat böngészni, sokat olvastam ebben a témában. Olvastam rossz földsugárzásról majd úgy döntöttem teszek egy próbát és kipróbálom az ingát működik e a kezemben. Ez bejött, működött.
Majd odamentem a kislányom fekhelyéz és ott kezdtem el ingázni.
Az inga valami rettenetes erővel elkezdett kiingani körbe körbe, végül már elipszisszerűen.
Ekkor átrendeztem a szobát. Hátha...ez sem használt.
Ekkor felhívtam egy kedves tisztánlátó ismerősömet akiben biztosan tudtam hogy megbízhatok. Ő mondta, hogy ne ijedjek meg itt másról van szó.
Majd egy hét múlva kaptam hozzá időpontot.
Elmondta, hogy van nálunk egy szellem, aki a kislányomat zaklatja, megpróbált vele kommunikálni, úgy tűnt a dolog megoldódik. Miután hazaértem gyújtanom kellett egy fehér mécsest neki, hogy távozni tudjon.
Amíg a mécses égett megfigyeltem a háziállatokat is, nem is tehettem volna mást hiszen furcsán viselkedtek. A macsakám össze vissza szaladgált nyávogott és követett egy pontot a szemével, a kutya reszketett és félt és persze a baba sem aludt...
A gyertya végig égett, és vártuk a nyugtunkat, hogy végre megoldódik a probléma.
DE! Ekkor kezdődött valami igazán kemény és hátborzongató.
Nem ért véget a dolog! Sőt! Egyre erősödött minden amit addig tapasztaltunk.
Igy egy pár nap után úgy döntöttem édesanyámhoz menekülünk, hátha ott nyugodt lesz a babám és végre én is aludthatok...lassan már azt sem tudtam milyen az. Higyjétek el durvább mint gyerekágyasan kelni a csöppséghez...
A várt hatás ismét elmaradt.
Édesanyám, aki eddig elég szkeptikusan állt a dolog előtt elkezdte megtapasztalni mi történik, a pici zaklatottan felkel, nem lehet visszaaltatni, ezért kivisszük játszani a nappaliba, ekkor elkezd valamit követni a szemével majd rémülten mászik felém és sír, nem lehet megnyugtatni. Próbáltuk elterelni a figyelmét ami ideig óráig sikerült, majd amikor már végkimerültségig fent maradt, mert nem nem lehetett elaltatni hiába volt rettenetesen fáradt, kivittük az udvarra a levegőre, ahol végre el lehetett altatni.
Majd bementünk és megpróbáltunk aludni mi is, de a bútorok elkezdtek recsegni ropogni a kislányom felkelni és ez így ment egész éjjel, lidérces félelem és a baba ringatása hulla fáradtan.
tovább(0 hozzászólás eddig)
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(0 értékelés eddig)

Amikor keresed a probléma forrását de nem találod...

2016.10.24. 15:26
A törtétenünk körülbelül 2 hónapja kezdődött amikor a 8 hónapos kislányom aki eddig nyugodtan átaludta az éjszakát egyik pillantról a másikra nyugtalanná vált, felsírt éjszakánként, nem lehetett megnyugtatni, sokszor sírásrohamai odáig fajultak, hogy elhányta magát, és elkezdte megtagadni a kiságyában való alvást.
Értetlenül álltunk a dolog előtt. Nagyon sajnáltuk, és tehetetlenek voltunk mert semmi sem volt jó neki. Se éhes, se szomjas nem volt, tiszta volt a pelusa, és a közelségemtől sem nyugodott meg. Megpróbáltam magam mellett altatni de ez sem vált be.
Rendszerint ezek a rohamok este 10 és éjjel 3 közötti időszakra voltak tehetők.
Amikor túl voltunk a nehezén akkor következett a másik nehézség, az ezt követő altatás...
Kislányom nyugtalan volt, csak ringatással aludt felszínesen, de legalább aludt.
Kizártuk, hogy túlaludta magát napközben hiszen addig sem volt ezzel probléma, ismertük őt, igen a foga jött, de tudtuk hogy amiatt hogy viselkedik, ez valami egészen más volt.
Gondoltunk az ételekre amit adunk neki, elvittük gyerekorvoshoz is aki mondta hogy vannak ilyen gyerekek, majd kaptunk homeopátiás szereket, enyhe nyugtató hatással.
A várva várt hatás elmaradt.
Majd abbahagytam a szerek adását.
A sírásrohamok lassan abbamaradtak. Helyette volt sok sok éjszakai ébrenlét amit játékkal töltöttünk mert egyszerűen nem lehetett elaltatni.
Közben kezdtem spirituálisabb irányból megközelítani a dolgot,amikor már mindent végigzongoráztunk...
tovább(0 hozzászólás eddig)
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(0 értékelés eddig)