Terhesség hétről hétre

Izabella Adél

2010.10.18.17:45 perckor csendben, sírás nélkül megszületett Polgár Izabella Adélunk, aki éles hangú nyüszögéssel vonta magára a szülésznők, orvosok figyelmét: "Jé, most született és máris kommunikál, mondták" Mondanunk sem kell, hogy csodájára jártak :)) Mi pedig hármasban közben úgy éreztük, mintha megszűnt volna körülöttünk a világ... pedig igazából minden ekkor kezdődött.

Első wellness élményünk

2011.03.22. 23:19
Vasárnap elutaztunk Zalakarosra, hogy kipróbáljuk milyen lehet babásan pihenni.
Szerencsére csak az evések voltak nehézkesek, ott pedig hol mi felváltva, hol pedig nagy-bátyusék mászkáltak vele. Megnéztük a Fürdőt is, amely annyira megtetszett kis Golyónknak , hogy kezeivel szó szerint repdesett az örömtől, annyira izgatott volt. :) A legnagyobb élmény az volt, hogy mindenki megcsodálta, bármerre is jártunk. :))
Persze, a szülőnek mindig a saját gyereke a legszebb, de azért valljuk be őszintén, ezt azért jó mástól is hallani. A szálloda recepciósa is csak mosolygott, amikor Iza babánkat már a 4.kézben látta. :) -szerintem nem akar majd gyereket, pedig ha tudná mennyi fáradtságot megér... de ezt csak mi tudjuk, Szülők-
tovább(0 hozzászólás eddig)
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(37 értékelés eddig)

Megérkezett

2010.10.18. 17:45
A kiírt időpont másnapján, hajnalban keltettem Apát, hogy indulnunk kell, mert Kis Golyónk szétrúgta a burkot. Szülésznőnket adrenalinnal telve, örömmel hívtam, hogy ugyan reggel 8:00-ra kellene mennem ctg-re, de már fél 7-re ott leszünk,mert megrepedt a burkom. Apa közben úgy gondolta, hogy amíg én szokás szerint elkészülök, addig neki még belefér egy rövid borotválkozás is. :)

A Szent István kórház szerencsére tőlünk 10 percre volt, így a keményebb fájásokra már be is értünk. Szülésznőnk, Enikő is nemsokára csatlakozott hozzánk, így már csak a kicsi babánk váratott meg minket.
Sajnos nem tágultunk kellő ütemben, és mivel a fájások is rendszertelenek voltak, így infúzióval voltak kénytelenek besegíteni a szülésbe.
17:00-kor úgy gondolta a mi kis babánk, hogy elég volt odabent, és erőteljes nyomással elkezdte kitolni magát, én meg persze, igyekeztem -fogcsikorgások közepette- segíteni őt ebben. Végül 17:45 perckor csendben, sírás nélkül megszületett Polgár Izabella Adélunk, aki éles hangú nyüszögéssel vonta magára a szülésznők, orvosok figyelmét: "Jé, most született és máris kommunikál, mondták" Mondanunk sem kell, hogy csodájára jártak :)) Mi pedig hármasban közben úgy éreztük, mintha megszűnt volna körülöttünk a világ... pedig igazából minden ekkor kezdődött.
tovább(0 hozzászólás eddig)
Címkék:
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(190 értékelés eddig)