Terhesség hétről hétre

Hihetetlen de igaz! Kedves Szülők kérlek vegyétek komolyan!

Kedves Anyukák, Apukák! Sokakat megosztó témában fogok ide írni, arról, hogyan kapcsolódik ez a mindennapi életünkhöz, főleg kisgyermekesként, hogy keserítheti meg ilyesmi a mindennapjainkat és mi lehet a megoldás. Ez pedig nem más mint az a dimenzió amit mi ugyan nem, de az apróságok igen is érzékelnek és látnak: az asztrális sík, a szellemvilág.

Küzdünk ameddig tudunk

2016.10.24. 19:39
Ismét a tisztánlátó segítségét kértem, elmentem hozzá. Látta hogy még itt van ugyan gyengébben éreznide itt van, mert nem akart elmenni. Kiválasztotta a családunkat.
Megpróbáltuk vele is elengedni de nem ment, minden hiába! Most várunk és küzdünk minden nap minden éjjel, a végkimerültség szélén!
Most találtunk még valakit aki segíthet. Holnapra várjuk. Várjuk a csodát.
Úgyhogy kedves anyukák, apukám! Ha ilyet tapasztaltok gyermekeiteken, netán aki már tud beszélni olyanokat mond hogy lát valakit, higyjetek neki!
Ha ti nem is érzitek ők látják, érzik!
Nem, nem vagytok bolondok! Higyjétek el!
Rengeteg energiát vonnak el az embertől, a gyerekektől meg mégtöbbet.
Ha valaki ezt tapasztalta, de úgy érzi egyedül van vele, tudja hogy nincs egyedül!
Ez egy kirívó eset ami a miénk. Általában tud segíteni a táltos, tisztánlátó stb...
Bátran vegyétek igénybe és tartsatok össze, csak úgy lehet!
Címkék:
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(0 értékelés eddig)

Hozzászólások (1)

1. noeminÜzenet2017.03.23. 16:10

Szia. Lattom ez meg a tavaly volt posztolva de en csak most olvastam el, remelem a hozzaszolasom azert eljutt hozzad. Eloszor is hiszem hogy amit leirsz megtortent dolog, mivel keresztyen vagyok es tudom hogy a jo mellett a rossz is letezik e foldon. Csak egy valaki tud neked segitseget nyujtani ebben es ez nem mas mint a mi Urunk JEZUS KRISZTUS!! Erre tobb pelda is van a Bibliaban: Mark 7: 29-30 "Erre azt mondta neki: Ezért a mondásodért eredj el, az ördög kiment a te leányodból. És amikor hazaért, leányát az ágyon fekve találta úgy, hogy az ördög már kiment belőle." Lukacs 4; 33-35 És volt ott a zsinagógában egy tisztátalan lélektől megszállt ember, aki hangosan így kiáltott: 34 Ah, mi közünk hozzád, názáreti Jézus? Azért jöttél, hogy elpusztíts minket? Ismerlek téged, ki vagy: az Isten Szentje! 35 De megdorgálta őt Jézus: Némulj meg, és menj ki ebből az emberből! És az ördög földhöz verte azt, és kiment belőle anélkül, hogy kárt tett volna benne.: Jezus hatalma nem vallashoz kotheto es egy vallast vagy felekezetett sem fogok ajanlani csak egydul a Biblia olvasasat. Ha alazattal es oszinten keressuk Istent o megjelenik nekunk es segitsegunkre jon. Jakab 4:7-8 "Engedelmeskedjetek azért Istennek, álljatok ellene az ördögnek, és elfut tőletek. Közeledjetek Istenhez, és közeledni fog hozzátok. Tisztítsátok meg a kezeteket, ti, bűnösök, és szenteljétek meg a szíveteket, ti, kétszívűek!"

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!
Szerző:picipanna
offline
picipanna
  • Kedvelés:

  • Bejegyzések száma: 4 db
  • Létrehozva: 2016.10.24. 15:26
  • Módosítva: -