Terhesség hétről hétre

Stardust

Minden most kezdődik el

Kapcsolatanalízis 2.

2012.01.11. 17:45
Hú, mostanában nem kapkodom el az írást.

Igaz, hogy nem dolgozom, de minden napra van valami program. Holnap lesz az első napom, amikorra nincs fix időpontra valamim.

Hétfőn voltunk a fotózáson, amit kaptunk a kollégáimtól még nászajándékba. Kíváncsi vagyok, hogy milyenek lesznek a képek. Utána végre elintéztem az adókártyámat, illetve aláírattam a cégemmel a családi adókedvezményes papírt, hogy tuti kapjuk januártól az összeget. Ja, voltunk a diákhitelnél is elintézni az online elérhetőséget, illetve érdeklődtem, hogy akkor hogyan tudom majd szüneteltetni a tartozást. Azért az legalább jó fej dolog az állam részéről, hogy átvállalják a kamatot a GYES idejére és még törlesztenem sem kell, ha nem akarom, amíg nem megyek vissza dolgozni.

Tegnap voltam először a kismamatornán, amit gyógytornász barátnőm ajánlott. Hú, nagyon jó volt és tényleg CSAK 300 Ft. Persze én adtam 500-at. Valahogy ez is nagyon minimális ahhoz képest, hogy egyes helyeken 1500-2000 Ft-okat kérnek el egy óráért egy kismamás foglalkozásért.

Utána találka egy szegedi barátnőmmel. Az is jól sikerült. És már be is esteledett.

Ma felhívtam a II-es sz. női klinikát. Pont tegnap indult a "Szülés előtti találkozások" nevezetű program. 14:30-tól lesznek keddenként a foglalkozások. Remélem, hogy ez nem hosszabb egy óránál, mert utána meg mennénk a gyógytornászhoz a papás szülésfelkészítőre.

Ma voltam kapcsolatanalízisen, de valahogy nem éreztem semmi extrát. Mármint még mindig nagyon fura az egész szituáció, de akarok ennek esélyt adni. Megyek jövő héten is. Kezdek izgulni babóca miatt, hogy minden rendben legyen vele. Ma nem éreztem túl aktívnak...

az analízisen sem jutottam semmire. Nem éreztem semmit. Szerintem aludt a gyerek. Nem volt semmilyen rossz érzésem sem, de zavart, hogy nem megy a dolog. Eléggé úgy éreztem, hogy pihen a lurkó. :)

Meg lehet, hogy az a baj, hogy nagyon az elvárásaim. Jobban el kellene tudnom lazulni...

Délután találkoztam egy másik nagyon jó barátnőmmel. Akkorát sétáltunk a szigeten. Legalább másfél órát. Nagyon jó volt. Főleg, hogy kicsit sírós kedvem volt délelőtt.
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(1 értékelés eddig)

Hozzászólások (4)

4. stardustÜzenet2012.01.12. 06:48

De édes! :) Nagyon jó érzés lehet. :) Örülök, hogy minden rendben van és így élvezed. :) Már én is úgy várom Marcit! Szép napot nektek!

3. chika77Üzenet2012.01.11. 19:21

Hogy milyen? Nem is tudom... mintha mindig két gyerekem lett volna... valahogy olyan természetes az egész helyzet. A nagytesó a hazaérkezés napján le se tojta, másnap kezdett érdeklődni iránta. Mostanra már nagyon aranyosan simogatja, hozza a cumiját, adja a szájába az édesköményteáját, hozza nekem a meggymagpárnát, hogy melegítsem... szóval: igazi bátyuska... :D

2. stardustÜzenet2012.01.11. 18:12

Szia! Hú. jó gyors voltál. :) Lehet igazad van és azért ilyen kis alvós mostanában. Mondjuk speciel ma rám is rám tört a nagy fáradtság, pedig nem aludtam keveset. 11-kor úgy éreztem, hogy helyben elalszom. Gondolom ő sincs ezzel másképp. :) Milyen két babával? Néha írj, hogy mi van veletek, mennyire változtatta meg a mindennapjaitokat a kis jövevény. Tesó mit szól hozzá? :)

1. chika77Üzenet2012.01.11. 18:04

Szia! A kevésbé aktív babócán mostanában ne csodálkozz... napi 3 frontátvonulás a pocakbérlőket is megviseli ám! A kapcsolatanalízist meg szerintem fogd fel egy jó kis játékként, ne várj tőle semmit, és akkor tuti, hogy pozitívan csalódsz... ha meg mégsem érzel tőle semmi különöset, akkor egy jót "játszottál"... :D Izgulni pedig semmiképpen ne izgulj... minden rendben, semmi bajotok nincs - és nem is lesz!!! :D:D:D

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!
Szerző:stardust
offline
stardust
  • Kedvelés:

  • Bejegyzések száma: 160 db
  • Létrehozva: 2011.08.22. 08:02
  • Módosítva: 2011.10.22. 19:40
Címkék