Terhesség hétről hétre

Neked irom, kicsi virágom, Sára

Elmesélem neked és a világnak, milyen volt várni rád, milyen volt, amikor eljött a nagy nap, a születésed napja, hogyan teltek a napjaink azóta, mit gondoltam, éreztem irántad. Hogyan lett minden nap egyre fontosabb a jelenléted, a tekinteted, a mosolyod. Mert nagy kihívást jelentesz, nagy megpróbáltatást és egy életnyi út van előttünk.

2009. április 23. - május 7.

2009.05.07. 11:38
módosítva: 2009.05.07. 12:30
Kedves Sára,

Pár dolog lemaradt az előző bejegyzésből - valamikor április közepe táján megtanultál köpni, ami elsősorban a fogmosás miatt fontos, hiszen addig lenyelted mind a fogkrémet, mind az öblítő vizet.
Szoktál segíteni teríteni, és most pontosan tudod, hol a villa helye a tányér mellett. Egyszer egyenként adtam oda neked a villákat és az elsőt leraktad előbb a jobb oldalra, majd arrébb mentél, megnézted és fejcsóválva átraktad a másik oldalra.
Szereted megmondani, mit vegyek fel, a szekrény nyitva, oda mész és kihúzol valamit: "Anya, ezt vedd fel!".
Nagyon ügyesen tudsz vetkőzni - nadrágot, harisnyát, szoknyát, zoknit. A felsőket nem tudod levenni, ellenben nagyon ügyesen veszed fel őket, legtöbbször az eleje jó helyre is kerül. Ha akarod, fel tudod venni a zoknit. A cipőt le tudod venni, a gumicsizmádat meg fel tudod venni ügyesen.
Lefekvés előtt nagyon figyelmesen hallgatod az aznapi eseményeket, amiket felidézünk, általában a kérdésekre is jól válaszolsz ezzel kapcsolatosan. Úgy veszem észre, hogy a mesék is egyre jobban foglalnak le és általában már végig hallgatod.
A piros szint pontosan meg tudod nevezni, a többi szín általában még zöld neked.

Mivel nagyink elutazik külföldre, ezen a héten elkezdtük a bölcsit. Azt hiszem, én jobban izgultam, mint te. Első nap 30+30 percre maradtál, nagy sikerrel, nem is akartál eljönni. Kedden már 9-től f12-ig voltál bent és egészen jól érezted magad. Tegnap már az ebédet is a bölcsiben etted meg, ma meg kipróbáljuk az alvást és tulajdonképpen már annyi ideig maradsz ott, amennyit amúgy is fogsz. Az óvó nénik azt mondták, hogy tegnap teljesen önállóan etted meg az ebédet és egyébként is barátságos és nyugodt voltál. Drukkolok neked.
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(0 értékelés eddig)

Hozzászólások (1)

1. ydurtÜzenet2009.05.08. 17:20

:) Drukkolunk, hog yjól menjen a dolog továbbra is. Mi még bővel előtte vagyunk, de bízzunk benne ;) Vetközni-öltözni tudsz :) Igazi csajszi vagy. Puszi:Bogárék

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!