babaszoba.hu


Léna Milla


2010. október 2-án, 2 nappal a kiírt dátum előtt, s már nem olyan váratlanul, megszületett 2. kislánykánk, Dóra Léna Milla. Paraméterei: 3350 gramm, 54 cm. Egy igazi kis angyali teremtés :-)

Újév első napja

2011.01.01. 17:10
Először is Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!! És EGÉSZSÉGET!!!
Sajnos nem indult valami jól ez az év. Tegnap már szívni kellett Léna orrát. Feltehetőleg Coritól elkapta. Pedig nagyon vigyáztam a kis egészségére, de lehetetlen totál eltiltani tőle. :S
Délelőtt már vittük az ügyeletre, mert nem akarom, hogy bármi baj legyen a későbbiekben vele, miután nemrég gyógyult fel a tüdőgyulladásból.
Írt fel neki a doki speckó orrcsppet meg Calcimusk injekciót. Az orrcseppért most kellett menni apának. Remélem rövid időn belül meggyógyul a kiscsibénk.
Amúgy mindkét csajszink végigaludta a petárdáktól és tüzijátékoktól hangos Szilveszter éjszakát :) Mi is csatlakoztunk hozzájuk fél 2 körül :)
BUÉK!!
Címkék:
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(1 értékelés eddig)

Hozzászólások (Még nem érkezett hozzászólás)

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!

A blog létrehozója és / vagy tulajdonosa kizárólagos felelősséget vállal az általa létrehozott és / vagy szerkesztett blog teljes tartalmáért. A HáziPatika.com Kft. - mint a babaszoba.hu oldal tulajdonosa - a portálon látogatói által szerkesztett blogok igazság- és valóságtartalmért, valamint az azokban elhelyezett tartalommal összefüggésben semmilyen felősséget nem vállal.

Ugrás a lap tetejére

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s
A blogról
Szerző:joyibaby26Üzenetoffline
joyibaby26
  • Összesített tetszési index:

  • Bejegyzések száma: 75 db
  • Létrehozva: 2010.01.28. 22:48
  • Módosítva: 2011.01.04. 13:58

A babaszoba.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
Copyright © 2002 - 2017 Central Digitális Média Kft. - Minden jog fenntartva