Terhesség hétről hétre

Léna Milla

2010. október 2-án, 2 nappal a kiírt dátum előtt, s már nem olyan váratlanul, megszületett 2. kislánykánk, Dóra Léna Milla. Paraméterei: 3350 gramm, 54 cm. Egy igazi kis angyali teremtés :-)

Léna fejlődése

2011.01.15. 13:22
2 napja megszabadultunk a mérlegtől, már nem kell :) Igaz, az utóbbi hetekben már alig raktam rá Léna babát, mert úgy is elég mennyiségű tejem van, és szerencsére a betegség is elkerüli őt, ez mellett pedig még mindig jól eszik. :)
Pedig az a csúnya fogacska már elindult, igazából a kórházasdi óta gyömöszölgeti a szájába a kis kezét. Meg a miénket!!! :D Komolyan mondom, ha megsimogatom a kis arcát, potenciális rágószerszámnak nézi az ujjamat és hamm vége, már el is kapta :D
Vettem az ínyére neki pár hete olyan gélt fogzásra. Ha fejbe vernének sem tudnám megmondani most a nevét, de tökmindegy, a lényeg, hogy az a legjobb cucc, szereti, meg hatásos is :)
Az alvással nincsenek gondok, még mindig 4 órákat alszik, az éjszakákat végigalussza, csak van, mikor 11-éjfél körül kerülünk az ágyba, mert a kisasszonyka úgy gondolja, hogy inkább még fent marad velünk :) De a kedve mindig jó, nagyon kis nyugodt természetű és életvidám csajszika :)
A napjaink jól telnek, amikor anya pl épp ebédet készít, akkor vagy társul hozzám a babahordozójában, pelus, játékmaci vagy egy előke kíséretében és érdeklődve figyeli minden lépésemet :) Ha porszívózunk, akkor elbambul, úgyhogy sima ügy :-)
Szeret a babatornáztató alatt is dolgozni, de igazából hamar megunja. A játszószőnyegen minden nap heverészünk, hallgatjuk a kis zenélő halacskát, és van, hogy én gyors kiteregetek, ő addig fél szemmel nézi lentről a tv-t :-)
A kis kezeit pár hete használja, ügyesen megfogja rövid ideig a puha játékokat.
És "dumálni" nekik azt nagyon tud :-)
A nővérét mindig hatalmas csodálattal néz, tegnap megfogta az orrát neki és mondta-mondta a magáét :-)))
Körülbelül 5200 gramm körül lehet, kezdenek nőni rajta az édes kis hurkácskák :-)
62-68-as méretű rucikat hordunk, a napokban vásároltunk neki pár szépséges body-t, Lonsdale melegítőt meg pulcsikat. Természetesen a neten :-)
Többször nevetett már, de inkább csak mosolyog mindig :)
Azoktól a csodálatos gombszemektől pedig még mindig elolvadok, amikor rám néznek :-))
Címkék:
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(1 értékelés eddig)

Hozzászólások (Még nem érkezett hozzászólás)

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!
Szerző:joyibaby26
offline
joyibaby26
  • Kedvelés:

  • Bejegyzések száma: 75 db
  • Létrehozva: 2010.01.28. 22:48
  • Módosítva: 2011.01.04. 13:58