Terhesség hétről hétre

Léna Milla

2010. október 2-án, 2 nappal a kiírt dátum előtt, s már nem olyan váratlanul, megszületett 2. kislánykánk, Dóra Léna Milla. Paraméterei: 3350 gramm, 54 cm. Egy igazi kis angyali teremtés :-)

36. hét, uh+ nst

2010.09.07. 22:32
Reggel természetesen elaludtunk, így nagy sietés közepette készítettem el magamat meg a csajomat, akivel rohantam a mamához. Elmagyaráztam neki, hogy megyek be kocsival Fehérvárra, mert megnézik a babát, hogy jól van e, de megyek érte, sietek haza majd nagyon. :)
Minden rendben volt, ultrahangon megnéztük a pici Lénát, aki nagyon aktívan részt vett mindenben :) Súlya már 2 kiló 76 dkg. Nőtt a drágám, mert a feje már 91 mm :S Jó lesz majd kipréselni a közel 10 centis kis golyóbist...
Placenta még mindig 1-es érettségű, méhszáj ugyanúgy nyitva, majd jövőhéten lesz nőgyógyászati vizsgálat.
Ezután átküldtek nst-re. Lénusom nem viccelt meg, mint anno a nővérkéje, így lemondhattam a lépcsőzésről nagy bánatomra :D Sokat mocorgott, a vérnyomásom sem gáz, úgyhogy várnak szeretettel jövőhéten. De mire megkaptam az eredményt, már majdnem delet ütött az óra... Nem voltam oda..ááá.. Szóval kész katasztrófa mire kijut az ember onnan. :S
2-re estem be anyóshoz, legnagyobb meglepetésemre Corim aludt, mint a kisangyal. Mikor ébredezett, beosontam hozzá, nagyon örült nekem :) Jókislány volt nagyon, aminek én szintúgy örülök, mert bármikor otthagyhatom Éváéknál, szeret ott lenni, ma mondta is neki :-)
Szóval minden a legnagyobb rendben, holnap még vár rám egy vérvétel, ahova Corika lesz a kísérőm :-) Aztán el kell intéznem a házassági anyakönyvi kivonat frissítését is.
Táskámba már bepakoltam ám majdnem mindent. Törölköző és betét kivételével megvagyok.
Lépek, mert Léna nem bír magával..
Címkék:
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(550 értékelés eddig)

Hozzászólások (Még nem érkezett hozzászólás)

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!
Szerző:anon_1000993
offline
anon_1000993
  • Kedvelés:

  • Bejegyzések száma: 75 db
  • Létrehozva: 2010.01.28. 22:48
  • Módosítva: 2011.01.04. 13:58