Terhesség hétről hétre

HannaBaba

Hanna és a Családja napjai. :)

6 hetes kontroll..:)

2011.01.21. 09:46
Tegnap voltam 6 hetes kontrollon. Örömmel vettem tudomásul mikor a doktornő délután közölte velem a vizsgálat után, hogy minden rendben van minden "visszament" a helyére, és hogy nem is látszik, hogy szültem.:)
Az egész úgy indult, hogy elmentünk párommal reggel 8ra a Női Klinikára. De hogy teljes legyen a dolog, így indulásnak otthon hagytam a taj-kártyámat és a zárójelentésemet.:)
Aztán erre jött az, hogy a doki akinél szültem osztályosorvos, és tegnap reggel kapásból kapott két műtétet ahol aszisztált. De én kitartó voltam és vártam rá fél 12ig, mikor is sikerült vele beszélnem és elmondta, hogy neki lesz még egy beavatkozása és aztán le kell mennie az ambulanciára ügyelni, az eltart kettőig és hogy ő azt javasolja, hogy menjek vissza délután, mert ő aznap ügyeletes. Mondtam neki, hogy oké. Vissza is mentem-fodrász után-, és aranyos volt mert kérdezte, hogy közben fodrásznál voltam, hogy jobban teljen az idő? Mondtam neki, hogy igen..:)
Mielőtt megvizsgált megkérdezte, hogy vagyok, a Hanna hogy van meg persze a Párom hogy van. Mondtam, hogy köszönöm hála istennek mindenki jól van.:)
De nem bánom, hogy így alakult, mert a nagyon rendes doki.
Szimpatikus,korrekt, 27 éves és nő.:) Innentől kezdve hozzá járok majd.:)

Jelentem: Hannám mosolyog. És azért lényeges, mert már lassan tudatos mosolya van.:) Szépen növögetünk és fejlődünk.

Szép Napot mindenkinek!
Címkék:
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(0 értékelés eddig)

Hozzászólások (2)

2. joyibaby26Üzenet2011.01.25. 09:07

Sziasztok! 9 hetesen kezdődött a fogzás, épp, mikor kórházban voltunk. De először nem is nyálzott, hanem kidugdosta a kis nyelvecskéjét, és nem értettük miért csinálja. Aztán megvizsgáltam az ínyét, és hamar rájöttem, hogy ez bizony már a fogzás kezdete. Rá 1 hétre már ömlött a nyál is a szájából.. :-) puszi

1. joyibaby26Üzenet2011.01.21. 15:25

Én is záró és minden nélkül mentem a 6 hetesre :D Mondjuk taj-t vittem, csak sajna a nagyobbik lányomét tettem el .. :D De a gépben bent voltam :) Nah akkor apuka örömére is mehet minden vissza a régi kerékvágásba... :-)))) Ui: Gratula a fülihez :) puszi

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!