Terhesség hétről hétre

Kis Kazi

Itt vagy velem, mint egy új remény, Az éjszakát felváltja a fény, Csak egy perce élsz, nézlek boldogan, Úgy vártam rád, édes kisfiam. A régi vágy újra szárnyra kél, Míg dalt susog kint az esti szél. Minden bánatom eltűnt nyomtalan, Mosolyogj rám, édes kisfiam. Egy rózsakert hinti árnyait, Nincs fontosabb, mint az álmaid, Még egy szót se tudsz, mégis annyian Hisznek neked, édes kisfiam. Tudom, mindenütt így van ez a nagyvilágon, ha egy kisgyerek megszületik. Mert a kisgyerek egyszer felnő, s talán sikerül neki, hogy a könnyeket nevetéssé, a gyűlöletet szeretetté, az ellenségeket barátokká változtassa. Ezt érzem én, ahogy nézek rád, Más lesz a föld, más lesz a világ. Sírnod sose kell, élsz majd gondtalan, Boldog leszel, édes kisfiam. Sírnod sose kell, élsz majd gondtalan, Boldog leszel, édes kisfiam.

Jár a baba jár...

2013.02.20. 10:00
Bár már egy előző blogban már említettem,de bizony ez nekem egy nagyon fontos és örömteli dolog: Jár a kisfiam. Már biztosan áll, és egyre többször indul el A pontból B-be. Igaz még inkább repülésre hasonlít a mozgása, de tegnap már meg is tudott állni menet közben majd rövid ideig ácsorgott még és csak aztán guggolt, végül ült le.

Ahogy arra számítani lehetett, sajnos visszaesett. Már ami a súlyát illeti. Mivel csak az anyatej, amit szívesen elfogad ezért a súlyán is meglátszik ennek eredménye. Bár igyekszem adni neki a baba kajákat is, vagy amit mi eszünk. De vagy elfordítja a buksit, vagy fintorogva összezárja kis száját, vagy pedig a bevitt étel az asztal közepén landol, mert kicsúzlizza esetenként kipiszkálja a szájából.
Még jó hogy felérek egy bocival és van anyatejem még bőven.
Így most 22 dkg csökkent a súlya. :(
Majd pénteken mondom is a doktornőnek ha addig nem áll helyre az étvágy.

Szerencsére a kedve a régi maradt a betegség elmúltával:
Címkék:
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(4 értékelés eddig)

Hozzászólások (1)

1. chika77Üzenet2013.02.20. 11:01

De ügyes nagyfiú!!! :D:D:D

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!
Szerző:tsilla
offline
tsilla
  • Kedvelés:

  • Bejegyzések száma: 155 db
  • Létrehozva: 2011.09.05. 09:47
  • Módosítva: 2013.03.11. 13:41