Terhesség hétről hétre

Újra anya

Hogyan élem életem, immár 3 gyermekes anyaként, Sosem gondoltam, hogy több gyermekes anya lesz belőlem és mégis itt az eredmény: Janka, Máté és a legkisebb: Kálmán, azaz Kálmi baba. Pillanatképek életünkből, Kálmi fejlődését követve.

Halak

2013.03.05. 14:45
E jegyben születettek a fiaim. Könnyed, és mégis nagyon érzékeny, bonyolult jegynek érzem, legalábbis Mátéból eddig ezt szűrtem le. Biztosnak tűnik, hogy Kálmi merőben más természetű lesz. Ő is vidám, jó kedvű fiúcska, de korántsem akkora bohóc, mint Máté volt már ilyen piciként is.
Ma voltunk M-val iskolaérettségi vizsgálaton, és úgy tűnik, hogy egy jó adag para most leszakadt rólunk. M. nem akart részt venni e vizsgálódáson (mint, ahogy máskor is belázad az ilyen kötelező körök ellen) aztán pedig teljesen könnyedén és jókedvvel vette az akadályt. Megcsinált minden feladatot, és eközben elbűvölt mindenkit. Örülök, hogy jó szakemberekhez került, rögtön levették, hogy a kis bájos gyermek igazából egy csibész disznócska, aki leginkább játszani és bohóckodni szeret egyelőre, tehát nem javasolják a sulit most szeptembertől. Megnyugodtam. Nekem is ez volt az érzetem, és igazából örülök, hogy még nem kell elszakadnunk az ovitól. Lehet, hogy leginkább én szeretek odajárni, a következő lesz összesen a 10. év, aminek nekifutunk (lévén, hogy annak idején én is odajártam).
Szóval megkönnyebbültem, és remélem, hogy jól tudjuk majd kihasználni a +1 évet az oviban...akkor aztán már tényleg minden külön foglalkozásra járni fogunk...
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(4 értékelés eddig)

Hozzászólások (Még nem érkezett hozzászólás)

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!
Szerző:stunde74
offline
stunde74
  • Kedvelés:

  • Bejegyzések száma: 90 db
  • Létrehozva: 2012.04.19. 10:44
  • Módosítva: 2013.07.26. 16:50