Terhesség hétről hétre

Jázmin-napló

Várandósságom terhességi cukorbeteg kismamaként, és életünk Jázmin születése után.

Változások

2011.05.05. 12:40
módosítva: 2011.05.05. 12:46
Olyan cuki volt az én kis drágám ma ebédnél (persze mindig az). Borsós ragut főztem, és ahogy ettünk, a borsószemeket kiválogatta, külön ette, fogta a kis apró ujjaival. Az ebéd végeztével két borsószem volt az etetőszék tálcáján Jázmin előtt, erre megszólalt: kettő. Csodálkoztam, ő meg vigyorgott, gondoltam magamban, te úristen, ez a gyerek már számol is! :) Mert azt ugye eddig is mondta, hogyha kérdeztünk, hány éves, hogy kettő, meg a mondókáknál is mondja, de így még nem láttam. Szóval egy tünemény volt!
Olyan gyorsan telik az idő! Nem rég még baba volt az én kincsem, most már arról beszélünk, hogy majd az oviban ovis tornára, meg zene-oviba fog járni, és természetesen a munkába való visszatérésem is téma mostanság. Én nem sietettem, mert imádok Jázminnal lenni egész nap, és soha többet nem lesz ilyen, mint ez a két év, nagyon fog hiányozni, ha nem lesz velem, de tudom, ez az élet rendje, viszont kihasználom a fennmaradó hónapokat. Év végén kezdek majd dolgozni, és Jázi az ovit majd csak jövő év márciusban kezdi, de már be kellett íratni. Addig még oly sokat fog okosodni, változni. Rajta vagyunk a bili-projekten is, az egyedül evésen is, papucsot egyedül felveszi, a szókincse is bővül, beszéde fejlődik, szóval apró lépésekben haladunk előre, ahogyan azt kell.

Elkezdtem a futást múlt héten, már háromszor voltam. Meg is kaptam a barátnőmtől, hogy normális vagyok-e, mert reggel 6-kor felkeltem és elmentem futni, viszont máskor nem tudtam, mert este nem értem volna rá, és ezért mentem reggel, amíg Szilárd nem indult el melóba. Itthon is végzek hasizom-gyakorlatokat, az étkezésre is odafigyelek, és nagy örömömre, 1 kilót már fogytam! Folytatom továbbra is a megkezdett stratégiámat, és kellő kitartással hamar elérem a célom!
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(5 értékelés eddig)

Hozzászólások (2)

2. anon_987864Üzenet2011.05.05. 14:31

Beni is kiválogatja... még a rizi-biziből is, és külön-külön szúrja a villájára a borsókat... :)))))

1. anon_1002324Üzenet2011.05.05. 13:04

Szia!Gyönyörű kislány!!!!!Olyan jópofa ez a borsószem válogatás,Lóri is mindig kiválogatja.:)Jön a köv.(18.)fog!!:((((( Ti hogy álltok fogügyben?(csak mert olyan egyszerre jött az előző:))

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!
Szerző:anon_1007921
offline
anon_1007921
  • Kedvelés:

  • Bejegyzések száma: 173 db
  • Létrehozva: 2010.10.13. 10:44
  • Módosítva: -
Címkék