Terhesség hétről hétre

Jázmin-napló

Várandósságom terhességi cukorbeteg kismamaként, és életünk Jázmin születése után.

Újra a mindennapok

2011.04.27. 16:46
módosítva: 2011.04.27. 16:52
Úgy néz ki, visszazökkentünk hamar a mindennapokba a sok történés után. Jázi tegnap hamar és időben elaludt.
Ma délelőtt, mikor indultunk a szokásos sétánkra, örömmel konstatáltam, ott lapult a postaládában a Kismama új száma. Belenézni csak ebéd után tudtam, mert mikor hazaértünk a sétából, főznöm kellett, aztán miután elkészült, megebédeltünk angyalkámmal, majd mialatt aludt, beleolvastam.
Délután megint tettünk egy sétát, mert kellemes, meleg idő volt, meg amúgy is sokat vagyunk kint az udvaron és felfedezőúton erre-arra a városban.
Tegnap feltöltöttem és szétválogattam a halom fotót, amit a hosszú hétvégén készítettünk, az Alföldön a rokonaimnál, és az itthoni húsvétolás képeit.
Annyi a teendő és terv az elöttünk álló időszakra, csak győzzem a megvalósítást.
Egyik legfontosabb, hogy a héten kezdem újra a futást, a húsvéti dinom-dánom alatt és a télen összességében sikerült megint felszednem 1-2 kilót, el is engedtem magam, nem figyeltem annyira oda az étkezésre, télen kevesebbet is mozog az ember, de már több alkalommal bebizonyosodott, hatalmas akaraterőm van, tehát ha elhatározom, leadok pár kilót, és az étkezésre is odafigyelek, és eljárok futni, akkor nyárra újra csini alakom lesz :) Bár Szilárd most is mondja nekem, hogy csinos vagyok, nincs semmi baj az alakommal, de ha egyszer nem tetszik amit a tükörben látok, akkor tennem kell azért, hogy úgy nézzek ki, ahogy szeretnék.
Este kényelmesen, ágyikóban, Kismama olvasás lesz a programom. :)
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(6 értékelés eddig)

Hozzászólások (Még nem érkezett hozzászólás)

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!
Szerző:anon_1007921
offline
anon_1007921
  • Kedvelés:

  • Bejegyzések száma: 173 db
  • Létrehozva: 2010.10.13. 10:44
  • Módosítva: -
Címkék