babaszoba.hu


Jázmin-napló


Várandósságom terhességi cukorbeteg kismamaként, és életünk Jázmin születése után.

Te vagy a legjobb barátom!

2012.04.21. 14:35módosítva: 2012.04.21. 14:43
Egyértelműen nem jelenthető ki Jázminról, hogy apás lenne. Előző bejegyzésem arról szólt, de a tegnapi és mai történések után azt mondhatom, mégse...
Tegnap fürdetés után, mikor törölköztünk, majd öltöztettem, egyszer csak szorosan megölelt, és azt mondta: Te vagy a legjobb barátom. Nagy boldogság járta át a testem, nagyon-nagyon örültem neki.
Ma délelőtt, mikor kint játszottunk az udvaron, én leültem, odajött hozzám, odabújt a kis édes, és akkor is mondta: anya, te vagy a legjobb barátom.
Ez a barát szó a rajzfilmekből ered, onnan tudja leginkább: Thomas és barátai, Eperke és barátai stb. Eddig is mondta már az alvósállataira, hogy a barátai, vagy hogy Thomas barátja Percy, és mondta már ránk is, mamáékra is, amikor felsorolta a családtagokat, hogy az ő barátai, de így a legjobb barát, ezzel engem tűntetett ki, és nyilván nagyon jól esik. :)

Mostanában a dackorszak jellemzőiből is kapunk egyre több ízelítőt, de a legtöbbször szót fogad, illedelmes, okos kislány, az én kincsem, büszkeségem. Tudja mit szabad, és mit nem. Tudja, mikor kell bocsánatot kérni, és megköszönni az adott dolgokat. Tehát nem panaszkodom, hasonló korú gyerekekkel összehasonlítva, mondhatom, nagyon szerencsések vagyunk, amiért Jázmin ilyen "jó gyerek" (nyilván persze nevelés kérdése is, de a személyiségén is sok múlik)

Mamával már tanulnak énekeket anyák napjára, nagyon édes, ahogy kicsit szégyenlősen énekel.

tegnapi képek, jót játszottunk kint az udvaron:Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(280 értékelés eddig)

Hozzászólások (Még nem érkezett hozzászólás)

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!

A blog létrehozója és / vagy tulajdonosa kizárólagos felelősséget vállal az általa létrehozott és / vagy szerkesztett blog teljes tartalmáért. A HáziPatika.com Kft. - mint a babaszoba.hu oldal tulajdonosa - a portálon látogatói által szerkesztett blogok igazság- és valóságtartalmért, valamint az azokban elhelyezett tartalommal összefüggésben semmilyen felősséget nem vállal.

Ugrás a lap tetejére

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s
A blogról
Szerző:betsy84Üzenetoffline
betsy84
  • Összesített tetszési index:

  • Bejegyzések száma: 173 db
  • Létrehozva: 2010.10.13. 10:44
  • Módosítva: -
Címkék
Mi ez?

A babaszoba.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
Copyright © 2002 - 2017 Central Digitális Média Kft. - Minden jog fenntartva