Terhesség hétről hétre

Jázmin-napló

Várandósságom terhességi cukorbeteg kismamaként, és életünk Jázmin születése után.

Névnap

2012.03.03. 19:18
módosítva: 2012.03.03. 20:52
Múlt héten tartottunk egy Jázmin-névnapi partyt. Tulajdonképpen 3 napig tartott a névnapozás. Pénteken a névnapján is kapott ajándékot tőlünk, szombaton egyik Mamánál, vasárnap másik Mamánál ünnepeltünk. Rendeltem Hello Kitty-s tortát is. Kapott Hello Kitty-s ruhákat, és a másik nagy kedvenc Thomas-os mesekönyvet, dvd-t, és a gyűjtemény egy újabb mozdonnyal, James-szel bővült.

Jázmin az ünneplés alatt közölte: olyan boldog vagyok! - ez mindennél többet jelent számomra!!!

Egyik vasárnap reggel, Jázmin felkelés után átjött a nappaliba, együtt néztük családilag a mesét. Majdnem 1 óra elteltével mondtam Jázminnak, most már öltözzünk fel szépen, kislányom, aztán lemegyünk reggelizni, majd feljövünk és segítesz nekem összepakolni a játékaid, hogy Anya fel tudjon porszívózni.
Jázmin vigyorogva közli velem: Szépen felöltözünk, aztán lemegyünk reggelizni, utána feljövünk, nem segítek összepakolni, hanem nézünk Thomast. :)))

Egyébként szokott segíteni összepakolni a játékait, ha megkérem, csak ez olyan jól jött így ki.
Nagyon kis okos, értelmes az én kis angyalom. Tényleg, olyan dolgokat művel, tud, mond, hogy meglepődünk. Például az normális 2 évesen, hogy tudja 10-ig a számokat, és jópár betűt is? Az autók rendszámát séta közben mindig nézi, és mondja, "leolvassa".

A dolgos mindennapok után nagyon jó arra hazatérni, hogy Jázmin szalad elém, és boldogságában átöleli a lábámat, annyira örül, hogy hazaérek. :)
Annyi mindenre szeretném, hogy legyen időm, amire sajnos nincs, hisz dolgozom. Úgy néz ki, a karrieremben is nagy előrelépés lesz hónapokon belül, konkrétumok majd később... :)
Címkék:
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(96 értékelés eddig)

Hozzászólások (Még nem érkezett hozzászólás)

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!
Szerző:anon_1007921
offline
anon_1007921
  • Kedvelés:

  • Bejegyzések száma: 173 db
  • Létrehozva: 2010.10.13. 10:44
  • Módosítva: -
Címkék