Terhesség hétről hétre

Jázmin-napló

Várandósságom terhességi cukorbeteg kismamaként, és életünk Jázmin születése után.

Munka, ovi

2011.11.08. 12:27
módosítva: 2011.11.08. 12:47
Próbálom felkészíteni Jázmint, hogy hamarosan megváltoznak a dolgok, amikor visszamegyek dolgozni, kevesebbet leszünk együtt, és többet lesz a Mamával.
Azt már tudja, hogy Apa dolgozik, reggelente, mikor felkel, mondja is, és akkor mondom neki, hogy hamarosan anyának is kell menni dolgozni. Persze, azt nem érti, hogy 'hamarosan', de bízom benne, hogy nagyjából felfogja, és nem lesz semmi gond. Igazából 6 óra, mégsem 8, tehát azért a nap nagy részében nem leszek távol. Mamival jól eljátszik, meg a 6 órából 2-öt alszik ebéd után, aztán 2 után ha felkel, játszik, uzsonnázik, és 4 után már jövök is haza, szóval nem vészes.
Fura lesz nagyon, de lehet, hogy engem jobban meg fog viselni, mint Jázit. Szerencsére könnyen alkalmazkodik a megváltozott helyzetekhez a kis drága, de nekem ilyen szuper 2 év után, amit együtt töltöttem angyalkámmal, nehéz lesz megszokni, hogy abban a 6 órában, amíg dolgozom, nem lesz velem.
Múlt héten már voltam bent a munkahelyemen 1-2 órát, felfrissíteni a dolgokat, hisz nem mostanában volt, amikor veszélyeztetett terhesként abba kellett hagynom a munkát, és táppénzre mentem. A héten is megyek 'memóriafrissítésre', aztán 22-étől visszatérek a munka frontjára.
Már kiválasztottuk Jázmin ovis jelét is, macika lesz a jele majd, amikor kezdi az ovit. Pénteken is megyünk egy ovis rendezvényre, most már mindig meghívnak minket a rendezvényeikre, amióta beiratkoztunk, és Jázi mindig nagy kedvvel megy, de eddig még én is ott voltam vele, de úgy tervezem, a beszoktatást is időben elkezdjük, hogy legyen ideje hozzászokni mindenhez, és hogy felfogja azt is, én nem leszek ott vele. Az egyik óvónénijéről kiderült a napokban, hogy 4 hónapos kismama, úgyhogy mire kezdjük az ovit, márciusban, már nem fog dolgozni, ez így nekünk épp jó, mert nem fogja megszokni Jázi, így kötődni sem fog hozzá, úgyhogy lesz helyette másik óvónéni.
Címkék:
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(8 értékelés eddig)

Hozzászólások (Még nem érkezett hozzászólás)

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!
Szerző:anon_1007921
offline
anon_1007921
  • Kedvelés:

  • Bejegyzések száma: 173 db
  • Létrehozva: 2010.10.13. 10:44
  • Módosítva: -
Címkék