Terhesség hétről hétre

Jázmin-napló

Várandósságom terhességi cukorbeteg kismamaként, és életünk Jázmin születése után.

Jó hírek

2011.05.13. 13:19
Jázminnak már alig folyik az orra, és ma éjjel már jól aludt. Két éjszakánk volt olyan, hogy egyszer-kétszer be kellett hozzá mennem, de egyből aludt is vissza, vagy csak álmában sírdogált. Most éjjel már teljesen rendben volt minden. Az étvágya sem volt olyan jó, mint szokott lenni, láthatóan kevesebbet evett, de ma már ez is a múltté.
Az elmúlt két nap szinte nyárias idővel ajándékozott meg minket, sokat játszottunk kint az udvaron, jómagam próbáltam napozni is, bár az én fehér bőröm elég nehezen barnul, azért valamicske változást sikerült elérni.
Az edzéstervem folytattam a héten is, bár talán kevesebbet kellett volna ennem, de néha én is elcsábulok, így stagnál a súlyom, de úgy gondolom, mivel múlt héten a fogyás már beindult, nincs okom szomorkodásra, csak további kitartásra. Bár egyik kolleganőm szerint nincs szükséges fogyásra, és azt mondta, örüljek, hogy ilyen alakom van egy gyerek után. Ez azért jól esett. Kellenek az ilyen önbizalom erősítő megjegyzések! De én akkor érzem jól magam a bőrömben, akkor vagyok elégedett, ha tetszik a tükörben látott kép.
Mostanában egyre inkább jellemző Jázira, hogy utánozza, amiket mondunk, hirtelen, egyik pillanatról a másikra, helyesen, szépen kimondja a szavakat. És ilyenkor, mi, a szülei, olyan büszkék vagyunk rá! :) Két nap alatt újabb szavak: autó, bébi, bibi, stop.
Ma délelőtt végeztem el a szükséges takarítási munkálatokat, de most könnyebb dolgom volt, mert Apa ma itthon van, és addig játszottak Jázival, amíg én tettem a dolgom, közben hallgattam a kedvenc zenéim. Azért úgy mégis csak könnyebb nekem, hogy nem szaladgál Jázi a lábam és a porszívó stb. alatt.
Tegnap egészségnapot tartottak a leendő ovinkban, ahova már mi is meghívást kaptunk, de sajnálatos módon, nem tudtunk elmenni, Jázi orrfolyása miatt, meg Szilárd sem ért haza időben a munkából, úgyhogy ki kellett hagynunk ezt az amúgy jó programnak ígérkező eseményt. (bár az a címe eme bejegyzésemnek, hogy jó hírek, az előbbi mondat kivétel ez alól)
Az előttünk álló hétvége is eseménydúsnak ígérkezik, remélem jó idő lesz, bár úgy néztem a neten, hogy jön egy hidegfront.
A sérülései gyógyulgatnak, a homlokán már alig látszik, a nóziján viszont még nagyon:
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(4 értékelés eddig)

Hozzászólások (1)

1. anon_1002324Üzenet2011.05.14. 13:41

Köszi a jó kívánságot!:)Remélem tényleg gyorsan meggyógyul.Ma már evett levest is és kis másodikat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Alakul:) Örülök,hogy Jázi meggyógyult,és az arca is javulgat.Az a nóziján a "jóság folt"maradéka,igaz??:)))olyan szép ez a kislány,szép napot nektek is!!!:)))

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!
Szerző:anon_1007921
offline
anon_1007921
  • Kedvelés:

  • Bejegyzések száma: 173 db
  • Létrehozva: 2010.10.13. 10:44
  • Módosítva: -
Címkék