Terhesség hétről hétre

Jázmin-napló

Várandósságom terhességi cukorbeteg kismamaként, és életünk Jázmin születése után.

Első mamánál töltött éjszaka

2011.07.19. 12:35
módosítva: 2011.07.19. 12:42
Úgy néz ki, csak én voltam lelki beteg, amiért közel 2 év után először töltöttük külön az éjszakát kicsi angyalomtól. Örömmel jelentem: a kísérlet sikerült! :)
Minden probléma nélkül elaludt a mamánál, és reggelig jót aludt, és mikor felkelt reggel nem is emlegetett engem. Szóval aggódásom felesleges volt. Mondanom sem kell, mennyire furán éreztem magam, hogy Jázi nem otthon aludt.
Vacsi után, 7 óra körül felvittük anyuékhoz, kicsit még ott voltunk, kimentünk együtt a kertbe. Elbúcsúztunk Jázitól, mondtam neki: "most mi apával hazamegyünk, te itt alszol mamáéknál, és ha felkeltél, reggeli után jövünk érted". Adott puszit, aztán jókedvűen ment sétálni a kertbe mamáékkal, hátra se nézett ránk, amikor elindultunk haza, nekem meg könnyek szöktek a szemembe. Nem csak neki kell megszokni az új helyzetet, hanem nekem is.
Aztán este Szilárddal elmentünk meginni egy koktélt, majd filmet néztünk, szóval tartalmasan töltöttünk az estét. Nehezen, de egy idő után megszoktam Jázi hiányát.
Egyik ismerősünk 5 éves kislánya még nem aludt a nagyszülőknél, és ki is jelentette a napokban, nem is szeretne ott aludni. Úgy gondolom, mi épp időben kezdtük el a mamánál való alvást, nem is korán, és nem is túl későn. Most már érti, ha elmagyarázzuk neki, majd jövünk érte, és az sem mellékes, hogy pár hónapos kora óta sok időt töltött a nagyszülőkkel, tehát ragaszkodik hozzájuk, szeret velük és náluk lenni.

Vasárnap meg elmentünk Balcsira strandolni. Keresztanyámék Siófokon nyaralnak, így elmentünk egy napra mi is, hogy találkozzunk velük. No, Jázi hamar megismerkedett a vízzel, és aztán már ki se lehetett imádkozni a partra, annyira szeretett futkározni a sekély vízben, és közben nagyokat kacagott. Más gyerekekkel is szívesen ismerkedett. Természetesen, az alvással nem volt gond, kellőképpen kifáradt a kis drága.

Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(12 értékelés eddig)

Hozzászólások (Még nem érkezett hozzászólás)

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!
Szerző:anon_1007921
offline
anon_1007921
  • Kedvelés:

  • Bejegyzések száma: 173 db
  • Létrehozva: 2010.10.13. 10:44
  • Módosítva: -
Címkék