Terhesség hétről hétre

Jázmin-napló

Várandósságom terhességi cukorbeteg kismamaként, és életünk Jázmin születése után.

Elkezdtük az ovit

2012.08.07. 07:45
módosítva: 2012.08.07. 07:47
Múlt héten voltunk az oviban megbeszélni, és tegnap kezdtük a beszoktatást. Első alkalommal ott voltam kb. 1 órát, aztán amikor mentem dolgozni odajött a Mama, kicsit még maradt játszani, aztán ma valószínű hasonló lesz a helyzet, de most nem maradok 1 órát, és a Maminak is mondom, hogy 11 körül ráér érte jönni, mert nagyon jól eljátszott tegnap is. Aztán holnaptól akár délig is maradhat, és akkor egy hét alatt meglátjuk, hogy viszonyul Jázmin az egészhez, de úgy gondolom, nem lesz gond. Sokszor emlegette, hogy már szeretne menni oviba, tudja, hogy ott van Rebeka, az unokatesója is.
Úgyhogy a héten minden nap megy oviba, aztán meglátjuk, mert utána héten itthon leszünk szabin, de lehet hogy akkor is elvisszük 1 délelőttre, mivel sok a dolog itthon, meg azért is, hogy ne essen ki nagyon a dolgokból, meg biztos szívesen is menne. Aug. 20 után pedig már ott is alhat, hogy szeptemberre, amikor már 8 órában fogok dolgozni, megszokja, hisz akkor gyakorlatilag egész nap ott lesz az oviban.
Az elmúlt hónapokban két új játszótérrel is gyarapodott városunk (most az utóbbin én konferáltam). Úgyhogy mostanában sokat játszóterezünk, mindkét játszón. Úgy látom, Jázmin könnyen ismerkedik, távolról figyeltem, hogy odamegy nagyobb gyerekekhez beszélgetni, játszani, bár azok nem mindig foglalkoznak vele, de úgy gondolom, az nagyon jó indulás az ovihoz, hogy nem félős. :)
Címkék:
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(26 értékelés eddig)

Hozzászólások (Még nem érkezett hozzászólás)

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!
Szerző:anon_1007921
offline
anon_1007921
  • Kedvelés:

  • Bejegyzések száma: 173 db
  • Létrehozva: 2010.10.13. 10:44
  • Módosítva: -
Címkék