babaszoba.hu


Angyalhaj


Kedves látogató, Fiatal kismama vagyok, és szeretném megosztani tapasztalataimat, várandósságom alatt és után is azzal, aki úgy érzi, némi bátorításra, tanácsra vagy csak együttérzésre lenne szüksége. Sok örömteli pillanatot és egészséget kívánok, minden pocakban, és már pocakon kívüli angyalkának.

2018

2018.01.03. 11:28
Most hogy átléptünk ebbe az évbe, még inkább közelivé válik a nap mikor
megláthatjuk a mi kis Dominkat.

Egyre inkább nehezebb a pocakkal bánni, izeg-mozog, rugdos. Sokszor nem kapok levegőt egy-egy jól irányzott harcmozdulatától., vagy éppen hirtelen rosszullét tör rám. Sajnos a múlt héten derékfájással is küszködtem, de rendszeres tornával pár nap alatt elmúlt hála Istennek. Ma megyek kinezio terapeutához, felragasztatni az első szalagomat.

Kíváncsi leszek hogy valóban tehermentesíti- e a hasizmokat, és derekat. Hetente kellene újra ragasztatni, de az anyagi vonzata miatt nem vagyok biztos benne hogy a hátralévő 3hónapot be tudom vállalni. Meglátjuk mennyi könnyedséget jelent, és ha beválik, akkor az utolsó 1,5hónapra rendszeresítem a kezeléseket.

Jövő héten pedig ismét ultrahang, Már előre várom most mennyit látunk a babából.
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(0 értékelés eddig)

Hozzászólások (Még nem érkezett hozzászólás)

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!

A blog létrehozója és / vagy tulajdonosa kizárólagos felelősséget vállal az általa létrehozott és / vagy szerkesztett blog teljes tartalmáért. A HáziPatika.com Kft. - mint a babaszoba.hu oldal tulajdonosa - a portálon látogatói által szerkesztett blogok igazság- és valóságtartalmért, valamint az azokban elhelyezett tartalommal összefüggésben semmilyen felősséget nem vállal.

Ugrás a lap tetejére

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s
A blogról
Szerző:bongicÜzenetoffline
bongic
  • Összesített tetszési index:

  • Bejegyzések száma: 13 db
  • Létrehozva: 2017.12.14. 10:06
  • Módosítva: 2018.01.03. 11:27

A babaszoba.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
Copyright © 2002 - 2018 Central Digitális Média Kft. - Minden jog fenntartva