Terhesség hétről hétre

Adribaba

Olyan sok minden történik velünk, amit a hagyományos babanaplók, illetve fényképezőgép és videók nem tudnak megörökíteni... Ezért születik ez a napló. Dedikálom elsőszülöttemnek, Adrienn hercegnőnek (meg annak, aki kíváncsi ránk :))

Előszülinap

2011.09.26. 12:38
És megvolt az előszülinapi buli, tegnap délután.
Öcsém Adrienn születésnapja előtt elutazik, pontosabban külföldre megy dolgozni és nagyon elkenődött, hogy nem lehet itt a születésnapján. Ezért rendeztünk egy Boldog születésnapot Adri- Bye bye Zoltán partyt. Azért lehet, hogy a buli nem a megfelelő kifejezés, de Adri számára jó móka volt. A közeli család meg egyik keresztanyja volt jelen, volt torta, amiből nem kapott csak egy szem szőlőt, muhhaha. Nekünk viszont nagyon ízlett, dicséret a szakácsnőknek (anyum és én). És lufi, olyan szülinapos fújóka is volt, azt nagyon élvezte. Ő kapott egy 122 darabos építőkocka (pontosabban fakocka, és nem is kocka alakú az összes :P) szettet és egy nagy plüssmackót, ezzel extázisba esett és nem lehetett elvinni a játékok mellől, még akkor sem, mikor már ájult el, olyan álmos volt. Végül kierőszakoltam egy órás alvást, nagyon kellett az neki. Na és akkor még ezt eljátsszuk 2x, egyszer férjem családjával ünneplünk, utána pedig lesz egy babazsúr is, elvégre az ő szülinapja. Készültek képek is, azokat majd jövö héten töltöm fel, megvárom míg lejár a másik 2 buli is, és akkor majd összesítve, egyszerre.

Az ünneplés után még sétáltunk egy nagyot, voltunk játszóterezni és ezzel úgy kinyiffant, hogy este 10től ma reggel 8ig a kiságyban aludt, megszakítás nélkül. Megébredtem fél 8 körül, olyan fura volt egyedül terpeszkedni a nagy ágyban :O Ezek szerint tuti recept volt a hosszan tartó alvásra, úgyhogy még jó, hogy lesz repeta is:)
Tetszett ez a bejegyzés?Értékeld!
(0 értékelés eddig)

Hozzászólások (Még nem érkezett hozzászólás)

Szeretnél hozzászólni Te is? Kérjük lépj be előbb!
Sikeres belépés után a rendszer automatikusan visszadob ide!