Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Kalkulátorok

Megfázás kalkulátor

Nem is hinnéd, milyen gyakran fázik meg az ember, és hány napot tölt a betegséggel bajlódva. Különösen igaz ez a legapróbbakra. Egy nemzetközi felmérés adatai segítségével te is kiszámolhatod, babád hányszor volt már (valószínűleg) megfázva, és hány napot vett igénybe.

MehetMegfázás kalkulátor

Terhességi kalkulátor

Ha várandós vagy, és szeretnéd tudni, mikorra várhatod gyermeked születését, add meg legutóbbi menstruációd első napját! Az orvosok is e módszer alapján számolnak. A dátumon kívül megtudhatod, mi történik addig gyermekeddel a várandóság trimesztereiben!

MehetTerhességi kalkulátor

C-vitaminszükséglet-kalkulátor

A C-vitamin igen fontos szerepet tölt be az emberi szervezetben. Részt vesz többek között a porcállomány kialakulásában, az immunrendszer erősítésében és a hormonszintézisben. Mennyi C-vitaminra van szüksége gyermekednek? Számítsd ki a kalkulátor segítségével!

MehetC-vitaminszükséglet-kalkulátor

Tápanyag-kalkulátor

Könnyen ellenőrizheted, helyesen táplálod-e gyermekedet. Mindent megkap-e, amire fejlődéséhez szüksége van, netán túl sokat eszik, azért dundibb a kelleténél? Mindössze két adat beírásával megkaphatod gyermeked napi tápanyagigényét, amit összehasonlíthatsz napi étrendjével.

MehetTápanyag-kalkulátor

A baba fejlődése

"A baba fejlődése" egy olyan adattár, amely hétről hétre lebontva megmutatja, hogy az egykorú gyermekek közül a legtöbb mire képes, milyen képességeket sajátított el, mit tanult meg, mivel kápráztatja el a szüleit.

MehetA baba fejlődése

Oltási naptár

Oltási naptárunk segítségével nyomon követheted, mikor melyik védőoltás aktuális, és bővebb információt is szerezhetsz róluk!

MehetOltási naptár

Terhesség hétről hétre

Szeretnéd tudni, mi zajlik a testedben, illetve hol tart a fejlődésben a kisbabád a terhesség alatt? A változásokat hétről hétre nyomon követheted itt!

Mehet

Fejlődési görbék

Az úszülött csecsemő alig bújt ki az anyaméhből, máris alaposan megvizsgálják. Többek között három méretét is feljegyzik: hosszát, születési súlyát és fejkörfogatát. A kezdeti adatok folyamatos változásai megmutatják, jól fejlődik-e az apróság! A gondos szülő nem felejti el feljegyezni őket!

MehetFejlődési görbék

Peteérési kalkulátor

A menstruációs ciklus alapján könnyen kiszámolható, hogy melyek azok a termékeny napok, amikor érdemes a tettek mezejére lépnetek a pároddal.

Mehet

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Szponzorált hirdetések