Terhesség hétről hétre

KüldetésünkFőoldal

A boldog és egészséges gyerekekért
0-14 ÉVES KORIG!

A babaszoba.hu portál létrehozójaként a HáziPatika.com Kft. hiteles egészségügyi és életmóddal kapcsolatos tartalmat és szolgáltatást nyújt digitális médián. Innovatív megoldásokkal igyekszünk a lehető legjobban kielégíteni látogatóink és partnereink igényeit. Célunk, hogy a hazai lakosság egészségtudatosságát és életszemléletét pozitív irányba befolyásoljuk. Mindezt egy lelkes és kreatív csapattal tesszük.

Minden benne van az egészségről

A legismertebb hazai egészségügyi portál, a babaszoba.hu 2002 óta az internetezők kedvenc helye, ha gyermekük egészségéről van szó. Te és további havi százezernyi szülő nem tévedhet! Miért szeretik ennyien a babaszoba.hu oldalát?

Mert hiteles...

A sok ezer oldalnyi tartalmunk információinak, adatainak megbízhatóságát szakemberek közreműködése és a hiteles források biztosítják. Hiszünk abban, hogy mindenkinek egyaránt joga van az egészséghez, és az azt érintő információkhoz is, ezért portálunk mindig az akadémikus orvosláshoz igazodik, ugyanakkor közérthető marad. A pozitív életszemlélet nagy mértékben hozzájárul a testi és a lelki egészséghez, mi pedig ebben elfogulatlan, kiegyensúlyozott tájékoztatással segítünk mindenkit.

Mert tartalmas...

Ha teherbeesésről, babád, gyermeked egészségéről, családi életről van szó, akkor nálunk mindig megtalálod a legfrissebb információkat, híreket, legpraktikusabb tanácsokat, érdekességeket, szórakoztató tartalmakat. Portálunkon jelenleg több mint 15.000 cikk található. A mindennapok menedzselésében segíthetnek neked kalkulátoraink is: például nyomon követheted gyermeked fejlődését percentilis-görbéinkkel és a "Baba fejlődése" szolgáltatásunkkal. Bármikor kapóra jöhet Betegséglexikonunk, továbbá Tápanyag és C-vitaminszükséglet kalkulátorunk is. Ha még várandós vagy, akkor Terhességi kalkulátorunkkal kiszámolhatod, vajon mikor fog érkezni a babád.

Mert sokrétű...

Ha már megtaláltad a szükséges információkat, oszd meg másokkal is életetek publikus részleteit! Csatlakozz Facebook- és Instagram- oldalunkhoz, vagy fórumozz a többiekkel az oldalon belül! Kinőttétek, meguntátok? Adj fel apróhirdetést vagy indíts aukciót oldalunkon! Van egy jó recepted? Küldd el a babakonyha oldalaira! Ha nincs ötleted mára, mi ajánlunk valami finomat a babád életkorához igazodóan, de böngészhetsz, kereshetsz is a több száz recept között.

Mert segítőkész...

Választ találsz kérdéseidre a családtervezéstől egészen az iskoláig. Ha még nem tudod, hogy nevezd el születendő babádat, keresd meg Utónévtárunkban!! Mindkettőtök érdekében kövesd nyomon magzatod fejlődését és tested változásait a Terhesség hétre rovatunkkal, ahol ultrahangképek is érzékeltetik a pocaklakó fejlettségét. Ha már megszületett, nézd meg milyen vizsgálatok várnak rá, illetve használd oltási naptárunkat, amely akár figyelmeztet is a következő oltásra. Folyamatosan bővülő címtáraink és adattáraink (pl. a vitamin ABC) is hasznosak lehetnek számodra.

Tényleg minden itt van egy helyen, ami a babáddal kapcsolatos
- győződj meg róla Te is oldalainkon!

Ugrás a lap tetejére