Terhesség hétről hétre

KüldetésünkFőoldal

"A babák egészségéért 0-6 éves korig!"

A babaszoba.hu portál létrehozójaként a HáziPatika.com Kft. hiteles egészségügyi és életmóddal kapcsolatos tartalmat és szolgáltatást nyújt digitális médián. Innovatív megoldásokkal igyekszünk a lehető legjobban kielégíteni látogatóink és partnereink igényeit. Célunk, hogy a hazai lakosság egészségtudatosságát és életszemléletét pozitív irányba befolyásoljuk. Mindezt egy lelkes és kreatív csapattal tesszük.

Minden benne van az egészségről

Amiben több mint félmillióan egyetértenek az egészséggel kapcsolatban...

A legismertebb hazai egészségügyi portál, a babaszoba.hu 2002 óta az internetezők kedvenc helye, ha gyermekük egészségéről van szó. Te és további havi százezernyi szülő nem tévedhet! Miért szeretik ennyien a babaszoba.hu oldalát?

Mert hiteles...

A sok ezer oldalnyi tartalmunk információinak, adatainak megbízhatóságát egészségügyi szakemberek közreműködése és folyamatos szakmai kontrollja biztosítja. Hiszünk abban, hogy mindenkinek egyaránt joga van az egészséghez, és az azt érintő információkhoz is, ezért portálunk mindig az akadémikus orvosláshoz igazodik, ugyanakkor közérthető marad. A pozitív életszemlélet nagy mértékben hozzájárul a testi és a lelki egészséghez, mi pedig ebben elfogulatlan, kiegyensúlyozott tájékoztatással segítünk mindenkit.

Mert tartalmas...

Ha teherbeesésről, babád, gyermeked egészségéről, családi életről van szó, akkor nálunk mindig megtalálod a legfrissebb információkat, híreket, legpraktikusabb tanácsokat. Portálunkon jelenleg több mint 5500 cikk található. A mindennapok menedzselésében segíthetnek neked kalkulátoraink is: például nyomon követheted gyermeked fejlődését percentilis-görbéinkkel és a "Baba fejlődése" szolgáltatásunkkal. Bármikor kapóra jöhet Betegséglexikonunk, továbbá Tápanyag és C-vitaminszükséglet kalkulátorunk is. Ha még várandós vagy, akkor Terhességi kalkulátorunkkal kiszámolhatod, vajon mikor fog érkezni a babád.

Mert sokrétű...

Ha már megtaláltad a szükséges információkat, oszd meg másokkal is életetek publikus részleteit! Vezess blogot nálunk, vagy fórumozz a többiekkel! Kinőttétek, meguntátok? Rád vár a hazai internet talán legnagyobb babás piactere, a Csevegő Adok-veszek kategóriája! Adj fel apróhirdetést, vagy indíts aukciót oldalunkon! Van egy jó recepted? Küldd el a babakonyha oldalaira! Ha nincs ötleted mára, mi ajánlunk valami finomat a babád életkorához igazodóan, de böngészhetsz, kereshetsz is a több száz recept között.

Mert segítőkész...

Választ találsz kérdéseidre a családtervezéstől egészen az iskoláig. Ha még nem tudod, hogy nevezd el születendő babádat, keresd meg Utónévtárunkban! Mindkettőtök érdekében kövesd nyomon magzatod fejlődését és tested változásait a Terhesség hétre rovatunkkal, ahol ultrahangképek is érzékeltetik a pocaklakó fejlettségét. Ha már megszületett, nézd meg milyen vizsgálatok várnak rá, illetve használd oltási naptárunkat, amely akár figyelmeztet is a következő oltásra. Egészségügyi médiatárunkban böngészhetsz informatív videóink, galériáink között. Folyamatosan bővülő címtáraink és adattáraink (pl. a vitamin ABC) is hasznosak lehetnek számodra.

Tényleg minden itt van egy helyen, ami a babáddal kapcsolatos
- győződj meg róla Te is oldalainkon!

Ugrás a lap tetejére