Nyugtató felhők kiságyforgó

A Fisher-Price® felhős kiságyforgó egyszerre megnyugtató és altató a babának és hasznos segítség a szülőknek, ami egészen a kisgyerekkorig segít megnyugtatni és elaltatni a csöppségeket.

Az újszülöttek nézegethetik a színes forgó holdat, felhőket és cseppecskéket, a fényeket, miközben a kellemes (választható) zenei aláfestés elringatja őket.

Az eszköz különlegessége a hangérzékelő, ami automatikusan újraindítja a forgást és a zenéket, ha a baba hangot ad ki. A megnyugtató zenék között könnyen meg lehet találni azt, amit a baba a legjobban szeret, és ami idővel emlékeztetni fogja, hogy alvásidő van.

Ahogy pedig növekszik, a forgó részt levéve a vetítő az asztalra kerülhet, és továbbra is segítheti a lefekvés előtti rutint.

A fejlesztés is lehet játék:

Érzékelés: A különlegesen puha tapintású anyagok, a fények és a megnyugtató hangok fejlesztik a baba taktilis-, vizuális- és audió érzékelését.

Biztonság és boldogság: A puha anyagok, a megnyugtató fények és hangok segítenek biztonságérzetet nyújtani a kicsinek.

Egészséges szokások: A játék megnyugtató állandóságot jelent minden lefekvéskor, és megkönnyíti a rácsoságyból nagyfiús, nagylányos ágyra való váltást és az alvási szokások kialakítását.

Termékjellemzők

  • Motorizált kiságyforgó, ami - ahogy a baba növekszik - asztali, zenélő vetítővé alakítható.
  • ​Az alvásszakértők által összeállított "Vigyázz, Kész, Alvás" lejátszási lista zenéi és hangjai a kellemes fényekkel segítenek a könnyű elalvásban és a nyugodt alvásban.
  • ​A baba felébresztése nélkül újraindul! Ha a kicsi hangot ad, az érzékelő újra beindítja a kiságyforgót.
  • A plüss felhők a színes esőcseppekkel és a hold figura sok nézegetnivalót tartogat a babának.
    ​Kiságyforgóként 5 hónapos korig, asztali vetítőként 5 hónapos kortól ajánljuk.