Linkimals vidám formák süni

A Linkimals™ vidám formák süni rengeteg olyan izgalmas játékot tartogat, amik a picivel együtt fejlődnek. A legkisebbek tologathatják, simizhetik és pörgethetik, forgathatják a hátán lévő játékokat vagy megnyomhatják a nagy méretű, felvillanó gombokat és dalokat hallgathatnak színekről, formákról és számokról. Amikor pedig már kicsit nagyobbak, tologathatják vagy húzhatják maguk után amivel újabb hangokat és dalokat csalhatnak elő belőle. De ez még csak a kezdet.

Amikor ez a vidám (formák) süni érzékeli, hogy egy másik Linkimals™ barátja van a közelben, együtt, összehangolt zene- és fénybemutatóval szórakoztatják a kicsiket. (A többi Linkimals™ játék külön kapható.)

A fejlesztés is lehet játék:

Korai tanulás: Énekek és kifejezések vezetik be a csöppséget a színek és az 1-10-ig számolás világába .

Nagymozgások: Attól kezdve, hogy a kicsi felül játszani, a mászáson, a tologatáson át egészen addig, hogy jár és kis barátját húzza maga után, ez a pici süni nagy motivációt jelent arra, hogy fejlődjenek a nagymotoros készségek és a vázizmok.

Finommotoros készségek: A henger pörgetése, a pillangó megtekerése, a kapcsoló átkattintása és rúdon lógó elemek átcsúsztatása nem csak szuperszórakoztató játék, de segít a kézügyesség és a szem-kéz koordináció fejlesztésében is." 

Termékjellemzők

  • Barátságos, interaktív gurulós játék sün fényekkel, hangokkal és dalokkal.
  • Az 5 világító gomb bevezeti a kicsiket a formák, színek és számok világába.
  • A süni hátán lévő henger és a gurítás hatására dalokat, hangokat és kifejezéseket hallhatunk.
  • A többi Linkimals™ játékkal együttműködik.
  • 9 hónapos kortól.