Linkimals lomha lajhár

A Linkimals™ lomha lajhár izgalmas fényekkel, zenével, dalokkal és táncmozdulatokkal mozgatja meg és tanítja a kicsiket. A lajhár lábán levő gombok megnyomásával a baba klassz dolgokat tudhat meg a számokról, színekről, miközben a láma tapsol a kezeivel és mozgatja a fejét.

De ez még csak a kezdet. Ha a lomha lajhár felismeri egy másik Linkimals™ barátját a közelben, együtt, összehangolt zene- és fénybemutatóval szórakoztatják a kicsiket. (A többi Linkimals™ játék külön kapható.)

A fejlesztés is lehet játék:

Korai tanulás: A lajhár játékos énekei és kifejezései bevezetik a kisgyerekeket a számolás, a színek, az ellentétek és az ABC világába.

Nagymozgások: A dalok és a zene mozgásra és táncra ösztönzi a csöppségeket, ezzel észrevétlenül fejlesztik a nagymozgásokat.

Szenzoros érzékelés: Az élénk, színes fények, mókás zene és puha karok fejlesztik a gyerekek vizuális, auditív és taktilis érzékelését.

Termékjellemzők

  • Az interaktív lajhár tapsol a kezével és bólogat a fejével és színes fényekkel világít, miközben énekel és mókás hangokat ad ki.
  • A gombok megnyomásával a kicsik megismerhetik a betűket, számokat, ellentéteket és színeket.
  • A színes fények a pocakon és a puha karok felfedezésre csábítanak.
  • A többi Linkimals™ játékkal együttműködik.
  • 9 hónapos kortól.