Kezdőlap
Játékok korcsoportonként
Újszülött kortól
Édes álmok világító felhőcske

Édes álmok világító felhőcske

Létezik egy felhő, amelyik hűséges társa a babának az első éjszakájától egészen a nagyfiús, nagylányos gyerekágyig. Ez a Fisher-Price® édes álmok világító felhőcske, ami könnyedén felszerelhető bármelyik rácsos ágyra, hogy elkísérje a kicsit az álmok világába minden alkalommal.

Hogy csinálja? A "vigyázz, kész, álom" lejátszási listáról választott kedves altató dallamokat és álmosító fehér zajt játszik, amit sokszínű fényjátékkal egészít ki, így teremt tökéletesen megnyugtató környezetet a baba számára.

Mivel nincs két egyforma gyerek, a felhőt úgy terveztük, hogy hangok és fények a kicsi igényeinek megfelelően testre szabhatóak legyenek, hogy mindenki megtalálhassa azt a kombinációt, amelyik a legjobban működik a babájánál. Ahogy pedig a babából szépen lassan kisgyerek lesz, a kis felhő egyre inkább esti alvópajtássá változik.

A fejlesztés is lehet játék:

Érzékelés: A különlegesen puha tapintású anyagok, a finom színváltó fények és a megnyugtató hangok fejlesztik a baba taktilis-, vizuális- és audio érzékelését.

Biztonság és boldogság: A puha anyagok, a barátságos arc és a megnyugtató fények és hangok segítenek biztonságérzetet nyújtani a kicsinek.

Termékjellemzők

  • Plüss felhős altató, amit eleinte a kiságyra erősítve, később önálló játékként használhatja a baba vagy a kisgyerek.
  • Megnyugtató sokszínű fények és az alvásszakértők által összeállított "Vigyázz, kész, szundi" lejátszási lista segít, hogy a pici gyorsabban és nyugodtabban aludjon el.
  • Testreszabható lista zenékkel, természeti hangokkal, állítható hangerővel és vetítéssel.
  • Puha, mosógépben mosható anyagok, színes érdekes textúrájú "eső" szalagokkal.
  • Újszülött kortól.