4 az 1-ben tanuló robotpajti

Egy robot sok mindenre jó. A Fisher-Price kedves, átalakítható 4 az 1-ben tanuló robotpajtijában pedig négy különböző fejlesztő játéklehetőséget is találtok.

A felhőtlen szórakozásról színes fények, zenék, hangok és egy sor interaktív játéklehetőség gondoskodik. A leszedhető részek mindegyike egy új felfedeznivalót is tartogat, a forgó szemektől a billegő játékon át a gurítós-utolérős játékokig. A kicsik az egyes részeket külön-külön is felfedezhetik vagy összerakva egy kedves robottal tölthetik az idejüket, miközben vidám zenéket hallgatnak, mondókáznak és élvezik a színes fényeket.

Az "Intelligens fokozatok" technológiának köszönhetően a robot tudása a kicsi fejlődésével együtt állítható, így garantáltan hosszú évekre kedvenc játék válhat belőle. A földgömb gomb segítségével ráadásul a nyelv is állítható: ez a robot a magyar mellett angolul, lengyelül, csehül vagy szlovákul is beszél... sőt, énelkel is.

A fejlesztés is lehet játék:

Érzékelés: A robot minden egyes része és játéka hat az audió, vizuális és taktilis érzékelésre, így fejleszti azokat.

Finommotoros készségek: A robot egyes játékainak használata és az összerakás, szétszedés fejleszti a kéz apró izmait és a szem-kéz koordinációt.

Termékjellemzők

  • Együtt fejlődik a babával a kisgyermekkortól kisiskolás korig.
  • A robot minden része egy új felfedeznivaló, összerakva pedig egy kedves robot pajtás.
  • A "Intelligens fokozatok" technológia: a robot tudása a kicsi fejlődésével együtt állítható.
  • 120-nál is több vidám zene, ábécés és formás mondókák.
  • A magyar mellett angol, lengyel, cseh vagy szlovák nyelven is beszél... sőt, énekel is.
  • A gombok megnyomására zenével, fényekkel és mozgással ösztönözi a gyerekeket a kúszás-mászásra.
  • Fejlesztő játékok az ülni tudó babáknak: nyomkodható antenna, forgatható és billenthető fülek, billegő test és a zörgős gyöngyök.