FórumFőoldal

Belépés a fórumba

Regisztráció

Keresés a fórumokban


Részletes keresés

Részletes keresés

Eredmények mutatása szinten.

Egyszerű keresés

Zárt

Időrendben
Válasz/oldal:

Összesen: 1 db üzenet, 1 oldalon

antcataofflineüzenet

regisztrálva: 2011.10.15.

hozzászólások: 26

gyerekek:
  • Lány
  • Utolsó belépés:
    2015. 08. 19. 08:46:46
  • Gyerekek:
    - Dorina Zsófia, 2011. 09. 01.
antcata  2015.02.05. 11:12

1.

Kicsi lányom 3,5 éves nagylány már, apukájával 2 éve különváltunk. Nem is ez a lényeg.
Szinte egyből a szakítás után új kapcsolatom lett. Azóta is ezzel a férfival voltam együtt. Terveztük, hogy lassan összeköltözünk, majd gyerek stb...
A vártnál hamarabb lettem terhes - aki hiszi, hiszi, aki nem, az nem, védekezés ellenére-, abortuszra készültem, bár régóta szerettem volna babát, de "elfogadtam", hogy előbb össze kéne költözni stb, hisz lakva ismeri meg az ember a másikat (bár lányom tervezve érkezett, 3 év együttélés után, illetve a "párom" is volt házas, egy ngylánya neki is van, tervezve, várva, mégsincsenek együtt, úgyhogy szerintem ebből a szempontból ez butaság). Szóva elmentünk a kürházig, ahol kiborultam, és nem voltam hajlandó végigcsinálni.
Most már 17 hetes vagyok, és egyedül. Apuka ugyanis közölte, hogy ezzel megöltem kettőnk kapcsolatát. Hogy ne akarjak ráerőltetni egy gyereket, nem kell így neki.. Mert ő előbb össze akart költözni, alakítgatni az életünket, és egyébként is egész más, ha tervezve lrkezik a pici- erről ugye írtam előbb, h a tapasztalat nem ezt mutatja.
Nagyon elkeseredtem.. Ha velem képzelte a jövőt, gyereket akart, akkor hogy képes elhagyni, mert megtartom a babánkat? Azt értem, hogy dühös, mert nem erre készült(ünk), értem hogy bántja a büszkeségét, hogy "nem volt beleszólása", hogy ő a sértett kan.. De egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi az értelme ennek?
Szóval kedvem lenne felkötni valakit. Most arra készülök, hogy egyedül leszek a gyerekekkel. Csak hát, én szeretem őt, elvilg ő is engem, és nem értem...
Hogy lehet ezt kibírni?? Vagy hazudott nekem? De hát még csak nem is én hoztam fel korábban a témát, hogy szeretnék majd babát, hanem ő. Hogy mindenképp szeretne még. Akkor most mért dob el minket?

Ugrás a lap tetejére

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Szponzorált hirdetések