Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

BabakonyhaFőoldal

póréhagymás spenót

   

A dietetikus véleménye:

C-vitaminban, vasban, káliumban gazdag bébiétel. A póréhagyma pikáns ízt ad neki, babáknak sót nem muszáj beletenni.

Hozzávalók:

  • 450 g friss spenót, 350 g burgonya, 80 g póréhagyma

Elkészítés:

A fedarabolt burgonyát és póréhagymát megfőzzük kevés vízben, csipetnyi sóval ízesítjük. Közben a megtisztított spenótot forrásban lévő vízbe dobjuk néhány percre. Ha megfőtt összeturmixoljuk a kész spenótot, valamint a főzővízzel együtt a burgonyát és póréhagymát. A hozzáadott vízzel 5 adag (190 g) lesz belőle. Nagyon ízletes, fogyasztható önmagában, illetve csirke vagy pulykahússal is.

Tetszett a recept? Értékeld!

(10 értékelés eddig)

Számításainkat aNutricompsegítségével végeztük!

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Keress receptet!

Részletes keresés

Küldj receptet!

Van egy jó recepted, amit szívesen megosztanál? Küldd be hozzánk, hogy mások is kipóbálhassák!

Tovább

Szponzorált hirdetések