Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

BabakonyhaFőoldal

Húsos paradicsom főzelék

   

A dietetikus véleménye:

Rostdús, vitaminokban gazdag baba étel. Sót ne tegyünk bele.

Hozzávalók:

  • 150 g pulykamell
  • 2 db érett paradicsom
  • 1 db burgonya
  • 1 db sárgarépa
  • 1 kk étolaj
  • pici só
  • pici cukor

Elkészítés:

A paradicsomot meghámozom, kimagozom csak a húsa marad amit felaprítok. Répát, krumlit megpucolom és apróra kockázom. Húsit is felkockázom. Olajon megdinsztelem az apróra vágott répát, majd hozzáadom a paradicsomot. Ha már a paradicsom is összeesett belerakom a húst és együtt pirítom tovább. Felengedem vízzel, belerakom a krumlit, majd ízlés szerint lehet ízesíteni sóval, cukorral. Mikor megfőtt az egészet összeturmixolom és kész.

Tetszett a recept? Értékeld!

(43 értékelés eddig)

Számításainkat aNutricompsegítségével végeztük!

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Keress receptet!

Részletes keresés

Küldj receptet!

Van egy jó recepted, amit szívesen megosztanál? Küldd be hozzánk, hogy mások is kipóbálhassák!

Tovább

Szponzorált hirdetések