Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

BabakonyhaFőoldal

Halas felfújt

   

A dietetikus véleménye:

Hozzávalók:

  • szálkamentes halfilé
  • közepes méretű burgonya
  • finomra reszelt sajt
  • majoránna
  • 1 ek finomra vágott petrezselyem zöldje
  • 1 kk olivaolaj
  • a hőálló tál kikenéséhez olaj, liszt

Elkészítés:

A halfilét megmossuk majd forrásban lévő vízben pár szem köménymag hozzáadásával kb. 5 perc alatt puhára főzzük. A burgonyát úgyszintén megmossuk és héjában pici sós vízben pohára főzzük. A halfilét leszűrjük, ha mégis találunk benne szálkát azt eltávolítjuk, a puhár főtt burgonyát megszabadítjuk héjától majd együtt a halfilével húsdarálón ledaráljuk. A kapott masszához hozzáadjuk a finomra reszelt sajtot, majorannát, finomra vágott petrezselyem zöldjét végül az olivaolajat. Mindezek hozzáadásával a masszát jól átdolgozzuk majd kiolajozott, kilisztezett hőálló tálban előmelegített sütőben 180°C fokon 20-25 perc alatt megsütjük.

Tetszett a recept? Értékeld!

(0 értékelés eddig)

Számításainkat aNutricompsegítségével végeztük!

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Keress receptet!

Részletes keresés

Küldj receptet!

Van egy jó recepted, amit szívesen megosztanál? Küldd be hozzánk, hogy mások is kipóbálhassák!

Tovább

Szponzorált hirdetések