BabakonyhaFőoldal
Bundás virsli
Palotainé Szalontai Éva 2009.09.01.
A dietetikus véleménye:
EZ egy jó recept
Hozzávalók:
- 5 pár műbeles virsli
- 2 db tojás
- 4 e.kanál tej
- 4 e.kanál liszt
- 1 kis fej hagyma
- ízlés szerint só
- bors
- mustár
- valamint liszt
- olaj
Elkészítés:
A virslikről a műbelet lehúzzuk, majd a virsliket félbe vágjuk. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejet, a lisztet, valamint ízesítjük. A virsliket lisztben megforgatjuk, majd a masszába mártjuk. Bő, forró olajban aranybarnára sütjük.
Magában, kenyérrel vagy akár rizzsel fogyasztva is fincsi, de főzelékre feltétnek is kitűnő.
Tetszett a recept? Értékeld!
(1 értékelés eddig)