Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Baba-mama fotózásFőoldal

2.Első szülinap

Első szülinap

Erre szavazok


A Kismama magazin 2017-os baba-mama fotózásának minden fordulója két hónapig tart: a február/márciusi számé december 15-ig, az április/májusi számé február 15-ig, a június/júliusi számé április 15-ig, az augusztus/szeptemberi számé június 15-ig, az október/novemberi számé augusztus 15-ig, a december/januári szám szavazása október 15-ig tart.

A nyertesek szerepelnek a magazin belső oldalán, és DVD-n megkapják a baba-mama portfóliót.

Egy induló egyszer kerülhet be a magazinba, amennyiben mégis újra nyerne, a második helyezett kerül be. A Nyertes értesítése e-mailben történik. Amennyiben a Nyertes nem kap értesítést, de a weboldalon közzétett információk alapján felismeri magát, a Szervezők által fenntartott ugyfelszolgalat@babaszoba.hu e-mail címen jelentkezzen a neve, telefonszáma, postacíme megírásával, feltüntetve azt is, hogy melyik játékban és mikor nyert. A nyertes a profi fotózáson felül a képeit (10 db-ot) megkapja egy DVD-n, amiket szabadon felhasználhat.

A Nyertes köteles együttműködni a nyeremény igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremények érvényesítése meghiúsul, a nyeremények a továbbiakban nem vehetők igénybe, és a Szervezőket semmilyen felelősség nem terheli. A Nyertes neve és települése nyilvánosságra kerül. Egy számítógépről egy indulóra fordulónként egy szavazatot fogadunk el. A szavazáson való részvételeddel a fenti szabályzat tartalmát elfogadod.

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Szponzorált hirdetések