Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Vicces pillanatok a szülőszobán

Szerző: Babaszoba.hu

2016. december 1. | Frissítve: 2018. december 28.

Forrás: Medipress

A szülés minden nő számára nehéz, még akkor is, ha nem először csinálják. Ám a nehézségeken túl néhányan képesek a dolgok vicces oldalát megragadni. Néhány anyuka összeszedte a szülőszobán átélt legviccesebb pillanatokat a Mumsnet nevű oldalon.

Vicces pillanatok a szülőszobán

Egyik édesanya (orangebird69) a szülés előtti percekben: "Hazamehetek? Majd visszajövök két hét múlva!"
TheSoapyFrog: "Én Barry White dalokat és a Shaft zenéjét énekeltem. Ja, és monológot intéztem a konzervgombák démonához."
OohhItsNotHoxton éppen tolószékben ült a szülőszoba felé menet, amikor a következőt mondta: "Mégis inkább meggondoltam magam!" A harmadik és egyben legfájdalmasabb szülésénél a férjéhez intézte a következő szavakat: "Addig nem jössz a közelembe, amíg nem estél át vazektómián!"
Dizzybintess: "Határozottan meg voltam győződve arról, hogy egy citromsárga műanyag kacsa sétál keresztül a szobán!"
ShowMeTheElf: "Miért van itt egy tehén? Nincs is itt tehén - de akkor mi ez a hang?" Ekkor a szülésznő válaszolt neki: "Ez te vagy, és hagyd is abba, mert fájni fog a torkod."
Mellowautumn: "Rengeteg víz ömlött ki belőlem, mire én el kezdtem magyarázni, hogy lehetnék szökőkút a kertben."
InfiniteSheldon: "Meggyőződésem volt, hogy én vagyok Sue Ellen (magyar változatban: Samantha), és mindenkinek mondogattam, hogy csakis JR-ra (magyar változatban: Jockey) van szükségem. Több évadnyi Dallas megnézése valószínű nem a legjobb előkészület volt a 36 órás vajúdásra."
A minesapintofwine nevű felhasználó írta: "Órák óta tartó vajúdás után sürgősségi császármetszésre mentem be. A műtőasztalon feküdtem, amikor Oscar köszönőbeszédet kezdtem mondani: Köszönöm mindenkinek, hogy részt vesznek ebben. Nagyon hálás vagyok érte. Keményen próbáltam elkerülni, de most nagyon örülök annak, hogy császármetszésem lesz." Folyamatosan próbálták lefektetni az asztalra, de ő egyre csak felült, és hálálkodott.
Marcipex: "Azt mondtam a szülésznőnek, hogy folytathatják, ha szeretnék, de én most hazamegyek. Ők erre csak nevettek."

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések