Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Tortával a legnépszerűbb megmondani a baba nemétGender reveal tippek

Szerző: Babaszoba.hu

2019. március 11.

Forrás: babaszoba.hu

Kezdetben várni kellett a szülésig, aztán jött a szimpla bejelentés, majd a kedves fotók, a technika fejlődése magával hozta a házi videókat, most pedig már a parti hódít.

Tortával a legnépszerűbb megmondani a baba nemét
A baba nemének világgá kürtölése ma már olyan (is lehet), mint egy eljegyzési - vagy születésnapi buli. Ezt angolul - mert Amerikából eredeztethető - gender reveal-nek vagyis nem-felfedő, nem- leleplező eseménynek nevezzük. A lényege, hogy valamilyen vicces, kreatív formában közlik a szülők a barátokkal, rokonokkal, hogy pár hónap múlva kislánnyal vagy kisfiúval gazdagodik-e a család. Az esemény lényege az együttlét és az öröm megosztása azokkal, akiket fontosnak tartunk a környezetünkben. És persze remek apropó egy közös ünneplésre.
Az egyik legelterjedtebb formát mutatjuk most meg. Készítsünk el egy tortát, a külseje semleges színű legyen, például lehet sima kakaós piskóta vagy valamilyen fehér színű krémmel is bevonhatjuk. A lényeg, hogy kívülről ne lehessen kitalálni a baba nemét, amihez általában két színt használunk: kisfiúk esetében kéket, kislánynál rózsaszínt. A torta belseje fogja elárulni a baba nemét. Több megoldás is létezik: megtölthetjük a tortát kék vagy rózsaszín drazsékkal vagy egyszerűen réteges piskóta tortát is készíthetünk, ahol a rétegek színei árulják el a baba nemét.

Játssz és nyerj!

A Ki lakik a pocakban? - játék keretében két 150 000 Ft értékű exkluzív fotózás lel gazdára az Elevit jóvoltából. A fotókat az ország legnépszerűbb kismamafotósa készíti el.

Készíts olyan fotót/videót (kreatív alkotások előnyben, s ha te is rajta vagy plusz pont), amelyből kiderül, hogy milyen nemű lesz a babád, majd töltsd fel a játék oldalára.

Ne hagyd ki! Légy kreatív, fotózz, videózz, töltsd fel, gyűjtsd a szavazatokat és nyerj egy felejthetetlen élményt!

IRÁNY A JÁTÉK >>

Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések