Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Többé már nem okozhat gondot az alkalmi vizeletcsepegés (X)

Szerző: Babaszoba.hu

2012. november 5.

Forrás: babaszoba.hu

Diszkréten hallgatunk róla, pedig a fiatalokat, és időseket egyaránt érintő kérdés.

Imádom a tavaszt, végre lehet nagyokat sétálni, a teraszokon kávét szürcsölni, és gyönyörködni a fák üde zöldjében. Kihasználva a szép időt, barátnőmmel megbeszéltük, hogy kirándulunk egyet. Tekintettel a nagy pocakjára, a közeli kiserdőre esett a választás. Fogtam a két csemetémet, és útközben Ildikó is csatlakozott hozzánk.
A gyerekek élvezték a szabadságot, mi meg végre beszélgethettünk. Aztán Ildikó hirtelen tüsszentett egyet - "Jaj, már megint!" .
"Mi történt?" -néztem rá csodálkozva, mert nem értettem egy tüsszentéstől mi gond lehet. Láttam kicsit zavarban van, de bíztattam mondja már mi a gond.
"Mióta babát várok különösen, ahogy az idő előrehaladtával nő a baba súlya, gyakran előfordul, hogy vizeletcsepegést tapasztalok, és ez olyan kellemetlen. Ha otthon vagyok nem gond, mert rögtön cserélek fehérneműt, de a múltkor a férjemet elkísértem egy fogadásra, és ott is tüsszentettem egyet, és akkor is megtörtént. Utána feszengtem, nem is tudtam jól érezni magam, mert nagyon zavart a nedvesség, és arra gondoltam, hogy felfázhatok. Mindemellett folyton úgy éreztem, hogy mások is érzik a vizeletszagot." Nagyot nevettem és nyugtattam őt -"Nem azon nevetek, amit mondasz, hanem amiatt, hogy az első terhességem idején én is pontosan így jártam."


Elmeséltem neki, hogy néhány tüsszentés, és éjszakai felébredés után, amikor már nem jutottam el a wc-re vizeletcseppek nélkül, vettem egy csomag intimbetétet. Ez segített ugyan, de zavart a nagy mérete és kényelmetlen is volt. Nemsokára az egyik gyógyszerésznő ismerősömmel beszélgettem, amikor a gyógyszertárban jártam, és panaszkodtam, hogy "azért nem szeretnék pelenkával járni a terhességem alatt". Erre ő megmutatta a TENA Lady Ultra Mini betétet, amit kifejezetten az alkalmi vizeletcsepegésre találtak ki. Szerettem volna előbb kipróbálni, mielőtt elkezdem használni, és megnéztem a www.TENALady.hu oldalt. Megörültem, mert ingyenes mintát lehet kérni, ami a használat során végleg meggyőzöthttp://ad.adverticum.net/b/cl,1,2201,2159674,2159673/click.prmt.
Attól kezdve ezt használtam, és megszűnt minden gondom, mert nyugodtan mehettem bárhová. Végre találtam egy diszkrét megoldást találtam, amely csupán egy tisztasági betét méretű. "Remek a nedvszívó képessége, és nem kell tartanod a szagoktól sem, mert magába zárja a vizeletszagot."- magyaráztam neki. "Tényleg ajánlom, ha megyünk haza, beugrunk a legközelebbi gyógyszertárba, és veszünk neked is. Meglátod megkönnyíti a mindennapjaidat!"
Később, miután már a barátnőm is kipróbálta a terméket, újra beszélgettünk és eszembe jutott még valami! "Amúgy képzeld, még anyunak is ezt ajánlottam, mert hasonló gondjai akadtak... Tudtad, hogy változókorban is előfordul a vizeletcsepegés? Anyu is kipróbálta és azóta sokkal nyitottabba lett, nem is panaszkodik a vizeletcseppek miatt."
A kissé megszeppent barátnőm tágra nyílt szemekkel figyelt, és rájött, nincs egyedül.

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések