Terhesség

Tippek, ha viccesen jelentenétek be, hogy babát vártok

Ha a humoros oldaláról szeretitek megfogni a dolgokat, akkor a babavárásról is tudósíthatjátok így a rokonokat, barátokat. A következő képek éppen ilyenre sikerültek!
2020. Február 27.
Tippek, ha viccesen jelentenétek be, hogy babát vártok (Fotó: Getty Images)

Cipőrajongók

A tornacipőkért rajongó anya és apa úgy jelentették be a kicsi érkezését, hogy ő is kapott egy hasonló surranót. A plusz poén a történetben, hogy kutyusuk egész addig azt hitte, ő a család babája.

Tippek, ha viccesen jelentenétek be, hogy babát vártok

Változó ízlés

Bizonyára sok kismamának lehet ismerős a különböző ételek utáni sóvárgás a terhesség során. Egy blogger éppen erről az oldalról fogta meg a babavárást, és egy tál fagyival és savanyú uborkával jelentette be a nagy hírt.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonIn case you were wondering why things have been a little quiet on the blog lately…I have a new ‘recipe’ I’ve been working on!? ? http://sweetpeasandsaffron.com/2017/04/new-recipe.html . . . #itsreallyababy #pregnancyannouncement

Denise | Sweet Peas & Saffron (@sweetpeasandsaffron) által megosztott bejegyzés, Ápr 10., 2017, időpont: 1:30 (PDT időzóna szerint)

Légy felkészült

Kevin Jonas zenész és felesége is nagyon ötletesen jelentették be a második baba érkezését. Kevin a legismertebb várandós könyvvel, míg Danielle különböző nassolnivalókkal készül – úgy tűnik, a sóvárgás sokakat inspirál.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonPrepping for baby number two! #babyjonas2

Kevin Jonas (@kevinjonas) által megosztott bejegyzés, Ápr 25., 2016, időpont: 5:59 (PDT időzóna szerint)

Ami tilos, az tilos

Kérjük, ne töltsön a leendő anyukának májusig… 

A bejegyzés megtekintése az InstagramonDo not refill until May 2017 ??? 10-18-16 #pregnancyannouncement #harperroseisgonnabeabigsister

ⓐⓜⓑⓔⓡ (@nolenurse) által megosztott bejegyzés, Okt 18., 2016, időpont: 5:57 (PDT időzóna szerint)

 

Osztozkodni jó!

A jövendőbeli “nagytestvér” jelentette be karácsonykor, hogy érkezik az új családtag, akivel ezentúl osztozkodhat a játékokon.

Tippek, ha viccesen jelentenétek be, hogy babát vártok

 

Kapcsolódó írásaink:

(VIA)