Segítség, akkora vagyok, mint egy bálna!
Szerző: Bajor Zsuzsanna dietetikus, egészségfejlesztő
2011. november 21. | Frissítve: 2019. augusztus 8.
Forrás: Kismama magazin
A puffadás az első hetektől kezdve végigkísérheti a babavárás kilenc hónapját. Bajor Zsuzsa, az Angyalok Konyhája dietetikusa elárulja, hogy segíthetsz ezen a kellemetlenségen.

A terhesség vége felé tényleg nagy lesz a pocakod, de a puffadást elkerülheted
Hozzávalók négy személynek
öt szem burgonya
10 deka olívabogyó
három pritaminpaprika
három paradicsom (lehet szárított is)
egy póréhagyma szára
0,5 deci extra szűz olívaolaj
egy teáskanál bazsalikom
egy mokkáskanál Himalája só
2. A többi hozzávaló zöldséget is kis darabokra szeleteljük, és ha kihűlt a burgonya, összekeverjük vele, majd sóval ízesítjük. Az olajból és a bazsalikomból öntetet készítünk, és ezzel meglocsolva tálaljuk.
energia: 432 kcal
fehérje: 4 gramm
zsír: 17 gramm
szénhidrát: 43 gramm
Hozzászólások