Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Pizzától várják a szülés beindulását

Szerző: Babaszoba.hu

2019. április 20.

Forrás: babaszoba.hu

Egy amerikai étterem azt állítja, az egyik pizzájuk szinte azonnal képes beindítani a szülést.

A Skipolini étteremlánc egyik pizzáját kifejezetten olyan anyukáknak ajánlják, akik szeretnék megindítani a szülésüket. A "legenda" szerint a pizza receptjét még 1981-ben alkották meg, mikor egy mindenórás kismama látogatott el az egyik étterembe, és viccből olyan pizzát kért, aminek a hatására a a kisbabája végre elindul kifelé. Az étterem vezetője egy különlegesen tartalmas pizzát állított össze neki, kétféle szalámival, kétféle kolbásszal, sonkával, darált hússal, gombával, kétféle sajttal, olívabogyóval, hagymával, fokhagymával, paprikával, és oreganóval. Az egész pizza több mint 1,8 kilót nyomott. A kismama elfogyasztotta a rendkívüli fogást (arra nem tértek ki, hogy egyedül ette-e meg az egész pizzát), majd hazatért, ahol azonnal el is folyt a magzatvize.
Beindítja a szülést egy pizza?
Az étterem honlapja szerint legalább 150 hasonló sikertörténetről tudnak, és naponta több kismama tér be egy-egy üzletbe a különleges pizzáért. Az étteremlánc egyik vezetője pedig azt állítja, hogy a felesége és a sógornője szülését is a pizza indította be. "Nem egyszer történt az, hogy már az étteremben megindult a szülés" - mondta Victor Perez. "Mindenkinek, aki ezt a pizzát rendeli, megmondjuk, hogy legyenek óvatosak, mert nekünk nincs képesítésünk a szülés levezetésére."
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Not going to lie - I would get the prego pizza even if I wasn?t trying to induce labor. This pizza is booomb. ???

Taylor K (@totestayrawr) által megosztott bejegyzés,

Nem ez a pizzéria az egyetlen, amelynek az étlapján a szülést beindító étel szerepel: egy charlottesville-i cukrászda például egy citromos cupcake-et ajánl a várandós kismamáknak, egy kaliforniai étterem pedig egy különleges salátát, többek között vízitormával, dióval és gorgonzolával.
(via)
Ez is érdekelhet:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák