Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Pinatát is bevethetsz a gender partinGender reveal tippek

Szerző: Babaszoba.hu

2019. március 5.

Forrás: babaszoba.hu

Volt idő, amikor a baba nemére nem derült fény egészen a születés pillanatáig. Ma már ez nem így van, mint ahogy az is megváltozott, hogy miként jelentsük be a nagy hírt. Újabb ötletet adunk a nem-felfedő bulihoz, ami egyre népszerűbb idehaza is.

Kisfiú vagy kislány? - a legtöbbször feltett kérdés, ha gyereket váró párral találkozunk. Ma már a terhesség során aki akarja, megtudhatja a baba nemét. It azonban nem áll meg a folyamat, valahogy tudatni is kell a külvilággal a világraszóló hírt. Ez lett a gender reveal party, naná, hogy angolszász eredetű és természetesen egyre népszerűbb nálunk is. Lényege, hogy valamilyen vicces, kreatív, bolondos formában tálalják a szülők a rokonsággal, barátokkal a születendő gyermekük nemét. Leginkább a színekkel játszanak: a kék dominál, ha fiút és a rózsaszín, ha kislányt várnak.
Pinatát is bevethetsz a nem-leleplező buliban
Ha máshonnan nem is, amerikai vígjátékokból sokan ismerik a pinatat (ejtsd: pinyátá), ez az a játék, amikor egy fellógatott papírmasé figurát bekötött szemmel, egy bot segítségével kell szétütni, a belsejében pedig általában valamilyen édesség, finomság lapul. A papírmasét parti kellékes boltokban lehet beszerezni, de otthon sem nagyon bonyolult előállítani. Értelemszerűen a baba nemét szimbolizáló színű édességgel töltsétek meg. A párnak (vagy a vendégseregből valakik) szét kell ütnie a figurát ahhoz, hogy mindenki számára kiderüljön a baba neme.

Játssz és nyerj 150 000 Ft értékű exkluzív kismamafotózást!

Készíts Te is "gender reveal" fotót vagy videót, és töltsd fel a Babaszoba legújabb játékában!

A Ki lakik a pocakban? - játék keretében két 150 000 Ft értékű exkluzív fotózás lel gazdára az Elevit jóvoltából. A fotókat az ország legnépszerűbb kismamafotósa készíti el

Ne hagyd ki! Légy kreatív, fotózz, videózz, töltsd fel, gyűjtsd a szavazatokat és nyerj egy felejthetetlen élményt!

IRÁNY A JÁTÉK >>

Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések