Terhesség

“Őszintén szólva, nem tudom, hogy csinálta” – egy apuka csodaszép posztja felesége vajúdásáról

"A feleségem a valódi csoda" - egy apuka őszinte és csodálatos sorai, amelyekkel a vajúdó felesége iránti tiszteletét fejezte ki.
2021. Április 25.
"Őszintén szólva, nem tudom, hogy csinálta" - egy apuka csodaszép posztja felesége vajúdásáról (A kép illusztráció. Forrás: Getty Images)

William Trice Battle még 2019 végén osztotta meg posztját Facebookon – egy a szülőszobában készült fényképet, amelyen ő és felesége, Lauren látható, és elismerésről és tiszteletről árulkodó sorait arról, hogyan élte meg Lauren vajúdását.

“Őszintén szólva, nem tudom, hogy csinálta” – kezdi a posztot William. “A fájdalom olyan intenzív, olyan elsöprő volt, hogy még én is éreztem. Mindenki érezte, aki a szobában volt. Ő mégis helytállt.”

A férfi azzal folytatta, hogy Lauren vajúdása különböző fizikai reakciókat is kiváltott belőle: “Azt vettem észre, hogy csikorgatom a fogaimat, amikor ő is, megfeszítem a testem, amikor összehúzódásai vannak, és vele együtt folytak a könnyeim.”

Azzal William is tisztában van, hogy még így sem tudhatja egészen pontosan, min is ment keresztül Lauren. “Én csak egy utas voltam, soha nem tapasztaltam meg azt az igazán gyötrelmes fájdalmat, amit átélt” – írta.

“Mindenét, az összes energiáját beleadta a vajúdásba. És aztán még egy kicsit. És mindezek után végül bepillantást engedett mindannyiunknak abba, amit az elmúlt 9 hónapban kizárólag ő élvezhetett ki. Végül mindannyian megismerhettük azt a fiút, akiért a testét, a kényelmét, az energiáját és önmagát áldozta.”

Az apuka azzal zárta vallomását, hogy elismerte, hogy bár a babák lenyűgözőek, még ennél is lenyűgözőbb – amit nem mondanak elég gyakran – az erőfeszítés, amire szükség van ahhoz, hogy biztonságban világra jöhessenek.

“A fiam valódi csoda. A babák igazi csodák. De számomra még nagyobb csoda az édesanya, aki megmutatta, milyen is valójában az önzetlen áldozat. Milyen is valójában a szeretet. A feleségem a valódi csoda.”

Azóta, hogy kikerült Facebookra, a posztot már 44 ezren kedvelték, és 53 ezren megosztották.

Forrás: health.com