Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Nézd meg ezt a videót, és jobban megérted a szülést!

Szerző: Babaszoba.hu

2019. július 13. | Frissítve: 2021. szeptember 16.

Forrás: babaszoba.hu

Szuper videón, egy lufi és egy pingpong labda segítségével mutatják be, hogyan is dolgozik a méh az összehúzódások során, és hogyan segíti ezzel a kisbaba világra jövetelét.

Liz Chalmers, két amerikai szülőotthon tulajdonosa eredetileg csak az unokahúgának akart egy magyarázó videót készíteni, de annyian találták informatívnak és hasznosnak, hogy már több millióan megosztották a közösségi oldalakon. Chalmers ugyanis nagyon egyszerűen, egy lufi és egy pingpong labda segítségével mutatja be, hogyan dolgozik az anyai méh a szülés során, pontosan mit jelentenek az összehúzódások, és hogyan segítik ezek hozzá a kisbabát ahhoz, hogy világra jöjjön.
Szuper videóban mutatják be a méh munkáját
Chalmers saját bevallása szerint érzelmek sorát élte meg azóta, hogy a videó nyilvánosságra került. "Egyrész nagyon szomorú vagyok, mert sokan azt mondják, milyen jó lett volna látni ezt, mielőtt szültek, hiszen sokkal jobban megértették volna, pontosan mi történik a testükben. De örülök is annak, hogy sokan hasznosnak találják. És persze vicces, hogy többen szóvá tették, mennyire nem praktikusak a körmeim, amikor szülést kísérek - nem vagyok ugyanis sem dúla, sem pedig szülésznő" - mondta a Parents.com internetes portálnak. "Az is mélyen megérint, hogy egy ilyen videó, és a hatására megindult beszélgetés megmutatja, hogy a világ kicsi és barátságos is tud lenni, és talán pont erre van szükségünk."
Chalmers azt is elmondta, szeretné, hogy azok a leendő anyák és apák, akik megnézik a videót, sokkal erősebbnek és bátrabbnak éreznék magukat, amikor végre a szülőszobába kerülnek.
(Cikk forrása: parents.com)
Ez is érdekelhet:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Még nem vette fel a babaváró hitelt? (X)

Összegyűjtöttük az öt legfontosabb tudnivalót az állami kamattámogatott babaváró hitelről.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések