Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

"Nem vagy másfajta szülő, nem tudsz másképp szeretni"

Szerző: Babaszoba.hu

2019. október 23.

Forrás: 24.hu

Grecsó Krisztián az ATV Spirit Húzós című műsorában Rónai Egonnal arról is beszélgetett, hogy betegsége miatt egy időre lekerült az örökbefogadási várólistáról, de három hónapja örökbe fogadtak egy újszülött kislányt, Hannát.

"Nem vagy másfajta szülő, nem tudsz másképp szeretni" (fotó: Neményi Márton / 24.hu)
Hihetetlen, milyen érdekes dolog ez, hogy negyvenhárom évesen mennyi szorongás van az emberben, hogy vajon azok az érzések, amelyekre olyan nagyon vágyott, meg azok a helyzetek, amelyeket olyan nagyon sokat készített elő, azok megérkeznek-e - mondta Grecsó Krisztián a Húzósban.
Grecsó és felesége régóta szerettek volna gyereket, de egy időre az író betegsége miatt lekerültek az örökbefogadási várólistáról. Mikor újra reménykedhettek, örökbe fogadtak egy újszülött kislányt. "Úgy bőgtem, mint a záporeső. Nagyon felemelő és óriási dolog megkönnyebbülni, hogy a szeretet megérkezik, és megtalál az az érzés, amire vágytál"-mesélte.
Grecsó Krisztián azt is hangsúlyozza, hogy nincs különbség a vér szerinti család és az örökbefogadás között. "Nem vagy másfajta szülő, nem tudsz másképp szeretni."
Az írót fej-nyaki daganattal diagnosztizálták, de egy éve vége a folyamatos orvosi ellátásnak. Grecsó mégis úgy gondolja, hogy nem lesz már soha sem ugyanolyan az élete. Folyamatos kontrollra, gyógytornára és foniátriai gyakorlatokra jár, hogy képezze a hangját - írja a 24.hu.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Még nem vette fel a babaváró hitelt? (X)

Összegyűjtöttük az öt legfontosabb tudnivalót az állami kamattámogatott babaváró hitelről.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések