Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Négynaposan kaptam megTi írtátok: szüléstörténet

Szerző: Babaszoba.hu

2013. február 13. | Frissítve: 2016. május 6.

Forrás: babaszoba.hu

Előfordul, hogy nem úgy alakulnak a szülés után a dolgok, ahogy elképzeltük. Olvasónknak sokáig kellett várnia, hogy magához szoríthassa a kisbabáját.

Négynaposan kaptam meg

Megvizsgált az orvos, és kijelentette, hogy ha nem jön le a baba, mire ő végez egy másik császárral, rám is az a sors vár. Végzett az orvos a műtéttel. Vizsgálat következett. Háromujjnyi, baba sehol - császármetszés!!! Már nem izgultam, és nem féltem. Hiszen tudtam, hogy nincs más megoldás. A gyerekem életéről volt szó! Inkább én szenvedjek ezerszer, mint ő egyszer!
Zajlik a műtét, rendben, csendesen, éjfélkor. Amikor már furcsa csend volt, megkérdeztem az aneszteziológust, hogy kiemelték-e már a babát, mert nem hallottam, hogy felsírt volna. Azt mondta, hogy igen, de már el is vitték a gyermekorvoshoz vizsgálatra. Aztán megmutatták, de sajnos még puszit sem tudtam neki adni, mert pechemre herpeszem volt. Aztán kiderült, hogy elvitték a koraszülöttosztályra, mert megviselte a túlhordás. Szegénykém úgy ki volt ázva, mint aki 41 hétig egész álló nap csak mosogatott.

Csak négynaposan kaptam vissza!!! A legrosszabb érzés az volt, hogy nem tarthattam a karomban, és nem volt velem, mellettem. Magam alatt voltam, nagyon. De visszakaptam egészségesen, és ez volt a lényeg.
Körmöndi Henrietta

Kapcsolódó cikkeink:
 • Anyósom volt a szülésznő
 • Szülés császármetszés után
 • Rohant a férjem a nővér után
 • Kislány! Komolyan?

 • Hozzászólások

  Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

  Támogatóink ajánlatai

  h i r d e t é s

  Facebook

  Szponzorált hirdetések

  Kapcsolódó fórum témák