Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Mindent a császármetszésről: gyere, kérdezz te is!Facebook-csoportot ajánlunk szakértőkkel

Szerző: Babaszoba.hu

2018. július 12.

Forrás: babaszoba.hu

Készülsz a műtétre, de tele vagy félelemmel? Nem akarod elfogadni a programcsászár tényét, még tájékozódnál? Szoptatási nehézséged akadt császár után? Bikinimetszésed vonala érzéketlen, és ez aggaszt? Akkor figyelj!

Mindent a császármetszésről: gyere, kérdezz te is!
Császárral szülni közel sem a könnyebbik út. Nagy hasi műtét, amellyel kapcsolatban kevés valós, praktikus információ kering a köztudatban, ellenben számos tévhit tartja magát az édesanyák körében. Ezt ellensúlyozandó jött létre áprilisban egy olyan Facebook-csoport, melyben szakértők segítségével kaphatnak támogatást az érintettek, akár már a műtét előtti időszaktól egészen a gyermekágy végéig.
A Császárvonal névre keresztelt csoportban a szülésznők, gyógytornászok, dúlák mellett van többek között gyógyszerész, perinatális tanácsadó, IBCLC, dietetikus TSMT-terapeuta, konduktor, coach, intimtorna tréner, hordozási tanácsadó, szexuálterapeuta is, akik a kompetenciájukba tartozó kérdéseknél naprakész információkkal igyekeznek terelgetni a tagokat.
A csoport missziója a hiteles tájékoztatás mellett az is, hogy az "egyszer császár, mindig császár" kultuszát megpróbálja felszámolni, és a VBAC lehetőségeiről is tájékoztatni az érdeklődőket. Fontos, hogy a közösség a császármetszést nem kezeli semmi szín alatt címkének, a kölcsönös elfogadás jegyében zajlik a - visszajelzések szerint is családias hangulatú, ámde információban rendkívül gazdag - kommunikáció.
Fontos: ahhoz, hogy beengedjenek a csoportba, akár laikusként, akár szakértőként, két kérdésre válaszolnod kell, amit a rendszer automatikusan feltesz kérelmedkor!
Kapcsolódó cikkeink császármetszés témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák