Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Minden terhesség más - a fitnesz influencer fotókkal bizonyítja

Szerző: Babaszoba.hu

2020. április 5. | Frissítve: 2021. április 9.

Forrás: babaszoba.hu

A fitnesz influencer, Emily Skye fotókkal mutatta meg, mennyire máshogy nézett ki első, illetve második terhessége 19. hetében.

Minden terhesség más - a fitnesz influencer fotókkal bizonyítja (fotó: Getty Images)
Kérdezzünk már bárkit, aki valaha is gyereket várt, hogy a has méretéről mindenkinek megvan a véleménye: túl nagy, túl kicsi, magasan áll, kerek, már leszállt...
Amikor az ausztrál fitnesz modell és személyi edző, Emily Skye második gyermekét várta, az Instagram-bejegyzésében mutatta meg, hogy nézett ki a terhesség 19. hétben az első és a második gyermekével. Minden terhesség más, az összehasonlítás értelmetlen - írja. Hozzáteszi még, hogy az a fontos, hogy mindketten egészségesek legyenek, nem pedig a has mérete.
Hogy mitől lehet látványosan más egy nő hasmérete különböző terhességeinél? Számtalan oka lehet: gyengébb hasizom többedik terhességnél, a magzat más helyzetben van, több/kevesebb a magzatvíz, és persze lehet, hogy egyszerűen nem egészén pontos a terhesség becsült kora. Ha a nőgyógyász szerint minden rendben van, akkor nincs miért aggódni. Minden baba, minden terhesség más.
Minden terhesség más - a fitnesz influencer fotókkal bizonyítja (Kép forrása: @emilyskyefit/Instagram.com)
Forrás: parents.com

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák