Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Mindegy, milyen nemű lesz?Ha lehetne befolyásolni, te megtennéd?

Szerző: Babaszoba.hu

2014. január 16.

Forrás: babaszoba.hu

Az első gyereknél még mindegy. A másodiknál már számíthat. A harmadik talán meg sem születne. Vajon milyen lenne a világ, ha megválaszthatnánk születendő gyerekünk nemét? Gondolatébresztő blogbejegyzést ajánlunk.

Az Ursula blog írójának bejegyzésében arról olvashatunk, hogy milyen gondolatok járnak egy édesanya fejében, akinek két fia után kislánya születik.

"Amikor az elsőt vártam, lányt éreztem. Lili lett volna. De végül a fiúnak mégsem adtuk ezt a nevet. Aztán a másodiknál megint mutatta a kukacot az ultrahangon a szonográfus. A férjem azért még bepróbálkozott, és rákérdezett, hogy biztos-e. Az volt. Így nem lett Zoénk sem. De ennek köszönhető az, hogy nem csak ketten vannak. Mert Apa nagyon vágyott egy kislányra, aki az ő kis hercegnője. Ezzel tudtam rávenni, hogy legyen harmadik gyerekünk. Ő azt mondta, hogy ha biztosan tudná, hogy lány lesz, akkor nem gondolkodna a dolgon."

Ha érdekel a blogbejegyzés további része, és az, hogy ez az anyuka miket gondol a nemek esetleges megválsztásáról, kattints az Ursula blog bejegyzésére!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák